Çözüldü Maptan çıkmama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Merhaba beyler atıyorum 200x200 alan yaptım bu alandan çıkmamalarını istiyorum onun için bir şey yapabilirmiyim worldeditle falan​

200x200 alanın dışına küçük bir rg atıp flag ile oraya girememelerini sağlayabilirsin veya buna özel plugin mevcut ismi aklıma gelirse yazarım.

200x200 alanın dışına küçük bir rg atıp flag ile oraya girememelerini sağlayabilirsin veya buna özel plugin mevcut ismi aklıma gelirse yazarım.
world edit ve worldguard degilmi

world edit ve worldguard degilmi
Hayır onları kastetmedim.Sınır pluginini kastetmistim ısland border misali,şöyle birşey yapın o zaman önce 200x200 alanın dışına bir rg atın ve /rg flag <arsa adı> entry deny bu komutu kullanın belirttiğiniz grup o alana giremeyeceği için alandanda çıkamamış olacaktır.

Hayır onları kastetmedim.Sınır pluginini kastetmistim ısland border misali,şöyle birşey yapın o zaman önce 200x200 alanın dışına bir rg atın ve /rg flag <arsa adı> entry deny bu komutu kullanın belirttiğiniz grup o alana giremeyeceği için alandanda çıkamamış olacaktır.
teşekkür ederim bir sorum daha olacak sunucumun sürümü 1.9 voxel sniper yükledimde worldguard ve worldedit yukleyemiyorum link atabilirmisiniz acaba

teşekkürler konu kapanabilir

WG ile uğraşmak yerine direk merkez noktası seçip kaç blok sınır olacağını
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisi ile ayarlayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl