world guard fakat onun içinde herhangi şekilde bulamadım. kırmayı geçtim chest açsa bile böyle yazıyorHangi koruma pluginini kullanıyorsunuz?
oxyinc
World Guard Pluginini geçiçi olarak devre dışı bırakıp tekrar denermisiniz plugin ilemi alakalı öğrenelimworld guard fakat onun içinde herhangi şekilde bulamadım. kırmayı geçtim chest açsa bile böyle yazıyor
world guard sildim yükledim düzeldi teşekkür ederim. fakat bu seferde chatte yazan yazıyı nasıl düzeltebilirim.World Guard Pluginini geçiçi olarak devre dışı bırakıp tekrar denermisiniz plugin ilemi alakalı öğrenelim
oxyinc
Halen Bir Koruma Plugini Var Plugin Listenizi Atarmısınız?world guard sildim yükledim düzeldi teşekkür ederim. fakat bu seferde chatte yazan yazıyı nasıl düzeltebilirim.Ekli dosyayı görüntüle 268692
kişiselleştirmek istiyorum
Halen Bir Koruma Plugini Var Plugin Listenizi Atarmısınız?
oxyinc
anladım teşekkür ederimWorldGuard hâlâ aktif, worldguard-bukkit-7.0.13.
Eklentideki koruma mesajlarını değiştirmek istiyorsan, bu direkt olarak yapılamaz. Mesajları değiştirmek için GitHub'dan kaynak kodu indirip düzenlemen ve yeniden derlemen (build alman) gerekir.
GitHub linki:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Saygılarımla,
oxyinc
Ne alaka la gardaş değiştirme komudu varWorldGuard hâlâ aktif, worldguard-bukkit-7.0.13.
Eklentideki koruma mesajlarını değiştirmek istiyorsan, bu direkt olarak yapılamaz. Mesajları değiştirmek için GitHub'dan kaynak kodu indirip düzenlemen ve yeniden derlemen (build alman) gerekir.
GitHub linki:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Saygılarımla,
oxyinc
neredekiNe alaka la gardaş değiştirme komudu var

_thread
neredeki
/rg flag (region) deny-message -e veya /rg flag (region) deny-message &cBunu yapamazsın!Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!