Çözüldü MAP YÜKLEME

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wausy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.363
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wausy

Kaybetmeye korktuğun ne varsa, özgür bırak. ?
Elmaslar
139
Minecraft
troxeL

Discord:

' ☨ troxeL#5659

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
şu link deki map i serverime yüklemek istiyorum ne yapıcamı adım adım söylerseniz çok iyi olur fazla bilgim yok kusura bakmayın saygılar

Merhaba sunucunuzun olduğu klasörde world isimli klasör vardır içindeki tüm dosyaları silin ve indirdiğiniz klasörün içindeki dosayarı onun içine atınız böylelikle işlem tamamlanmış olucaktır

Merhaba sunucunuzun olduğu klasörde world isimli klasör vardır içindeki tüm dosyaları silin ve indirdiğiniz klasörün içindeki dosayarı onun içine atınız böylelikle işlem tamamlanmış olucaktır
o şekilde yapınca hata veriyor

[14:33:43 ERROR]: This crash report has been saved to: C:\Users\andoranetwork8181\Desktop\CyliaNetwork.\crash-reports\crash-2020-02-17_14.33.43-server.txt
[14:33:43 INFO]: Stopping server
[14:33:43 INFO]: [ASkyBlock] Disabling ASkyBlock v3.0.9.4
[14:33:43 INFO]: [ASkyBlock] Saving offline messages...
[14:33:43 INFO]: [Vault] Disabling Vault v1.7.2-b107
[14:33:43 INFO]: [ProtocolLib] Disabling ProtocolLib v4.4.0
[14:33:43 INFO]: Saving players
[14:33:43 INFO]: Saving worlds
[14:33:43 INFO]: Saving chunks for level 'world'/Overworld
>Press any key to continue . . .
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@Rona

Son düzenleme:
Multiverse-Core eklentisini yükleyip, dünya klasörünü sunucunuzun ana klasörüne yükledikten sonra oyun içerisinden /mv import <klasör adı> yazarsanız dünya yüklenecektir. Daha sonrasında /mv tp <klasör/dünya adı> yazarak dünyaya ışınlanabilirsiniz.

[14:33:43 ERROR]: This crash report has been saved to: C:\Users\andoranetwork8181\Desktop\CyliaNetwork.\crash-reports\crash-2020-02-17_14.33.43-server.txt
[14:33:43 INFO]: Stopping server
[14:33:43 INFO]: [ASkyBlock] Disabling ASkyBlock v3.0.9.4
[14:33:43 INFO]: [ASkyBlock] Saving offline messages...
[14:33:43 INFO]: [Vault] Disabling Vault v1.7.2-b107
[14:33:43 INFO]: [ProtocolLib] Disabling ProtocolLib v4.4.0
[14:33:43 INFO]: Saving players
[14:33:43 INFO]: Saving worlds
[14:33:43 INFO]: Saving chunks for level 'world'/Overworld
>Press any key to continue . . .

Multiverse-Core ile yapmanız önerimdir fakat yukarıda denilen yöntem ile de bir problem olmaması gerek. crash-reports klasörünün içerisinde bulunan crash-2020-02-17_14.33.43-server.txt dosyasının içeriğini gönderebilirseniz hatayı inceleyebiliriz.

world dosyası neredeyse map klasörünü onların yanına atın daha sonra sunucunuzda multiverse core plugini yüklü olması gerekir eğer yüklüyse /mv import dünyanınadı şeklinde oluşturabilirsiniz o dünyaya gitmek içinde /mv tp dünyaismi şeklinde gidebilirsiniz.

@LifeMCServer
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

world dosyası neredeyse map klasörünü onların yanına atın daha sonra sunucunuzda multiverse core plugini yüklü olması gerekir eğer yüklüyse /mv import dünyanınadı şeklinde oluşturabilirsiniz o dünyaya gitmek içinde /mv tp dünyaismi şeklinde gidebilirsiniz.
knk denedim ama hata veriyor

Ekli dosyalar

Yine hata vermiş; muhtemelen dünya hatalı, yanlış dünya klasörünü atıyorsunuz veya dünya sizin Minecraft sunucu sürümünüz ile uyumlu değil; daha yeni veya eski bir Minecraft sürümü için yapılmış olabilir.
map i indirdiğim dosya yı atmıştım ama bi bakarmısın uygun mu 1.8 ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl