map sıfırlama

orvexnetwork

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
patrickk
mapdeki oyuncuların koyduğu blokları sıfırlamak (map sıfırlama) nasıl yapabilirim

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tam istediğin özellikte bir skript lag yaratmayacağından skript olarak kullanabilirsin. Eklenti daha iyi olur dersen belirtmen yeter

/seed ile seedi alıp dünyayı yeniden oluşturabilirsin
ya da çok yer yoksa we ile seçip //regen ile chunkları sıfırlayabilirsin.

atılan skript'e hiç bakma bile, haritayı tek seferde sıfırlamak yerine oyuncuların koydukları blokları 15 dakika sonra kaldırıyor. okumamış arkadaş.

/seed ile seedi alıp dünyayı yeniden oluşturabilirsin
ya da çok yer yoksa we ile seçip //regen ile chunkları sıfırlayabilirsin.
Sürekli temizlenmesini istiyor arkadaş 10 dakikada bir gibi otomatik olarak

Size birazdan spigot sayfamdan bir eklenti ileteceğim kendi MapClear eklentim mevcut. Çalıştığım sunucu boxmining sunucusu olduğundan dolayı fakat 1.21.4 tabanlı. çoğu event değişiyor 1.17.1 ile 1.21.4 arasında o eventleri eski haliyle güncelleyip buraya VirusTotal, Github, Spigotmc linkini ileteceğim

Size birazdan spigot sayfamdan bir eklenti ileteceğim kendi MapClear eklentim mevcut. Çalıştığım sunucu boxmining sunucusu olduğundan dolayı fakat 1.21.4 tabanlı. çoğu event değişiyor 1.17.1 ile 1.21.4 arasında o eventleri eski haliyle güncelleyip buraya VirusTotal, Github, Spigotmc linkini ileteceğim
eyw abi

Github:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İndirme Linki(SpigotMC):

VirusTotal:

Ayrıca konunu düzenleyip ''Yardım'' ön eki eklersen sevinirim.
hocam nasıl çalışıyor bu /pl yazınca gözüküyor herhangi bir komut veya config.yml si yok

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl