Yok
hocam mapi çalarsalar yapabileceğimiz birşey yokmuHypixel'in mapleri ortalıkta geziyor. %100 Olarak koruyamazsın, her türlü yeni çıkan clientler bypass yapabiliyor.
Genede bir tık engellemek için Ezprotecor kullanabilirsin.
lavingxd
Bilemiyorum bı aralar craftrise mapini çalıp paylasanlara yasal değil dava vs. Acarlar diyorlardı.hocam mapi çalarsalar yapabileceğimiz birşey yokmu
Yok
turkiyede ddos atanlarla ugrasmiyorlar minecraftta map calanla mı uğraşacaklar siber suçlar bunla uğraşmaz kiBilemiyorum bı aralar craftrise mapini çalıp paylasanlara yasal değil dava vs. Acarlar diyorlardı.
Mr Obliviate#0001
dediğin tamamen doğru sadece bu bir siber suçtan çok telif hakkı ihlali.turkiyede ddos atanlarla ugrasmiyorlar minecraftta map calanla mı uğraşacaklar siber suçlar bunla uğraşmaz ki
lavingxd
Githuba private olarak yükleyip lisans alabilirsin diye düşünüyorum.mapin telif hakkını nasıl alırım
neon#9620
Murmurreis
Çok mantıklı bence bunu arkadaş kullanmaliHiç bir şekilde bir mapi ya da texture packi %100 olarak koruyamazsın, sadece custom texturepacklerle map çalınsa dahil işlevini yitirilmesini sağlayabilirsin. Örneğin senin mapini özel bir x bloğu kullanarak yapmışsındır ve çalan kişi texturepack dahil çalmadığı için o x bloksuz kötü gözükür.
efepltt
Bunu sağlayabilmesi için sunucusuna ait özel tasarlanmış Client gerekiyor. Ekstra olarak; sunucusunun ana çalışma dosyası ile tasarlanmış olan Client'in birbirine bağlı ve uyumlu olması gerekli.Çok mantıklı bence bunu arkadaş kullanmali
besa3576
Bunu yapmak için sadece texturepack yeterli.Bunu sağlayabilmesi için sunucusuna ait özel tasarlanmış Client gerekiyor. Ekstra olarak; sunucusunun ana çalışma dosyası ile tasarlanmış olan Client'in birbirine bağlı ve uyumlu olması gerekli.
Örneğin; Günümüz bazı Minecraft sunucularının, sunucuya girişleri sadece SonOyuncu Launcher ile sağlanıyor. Bunun temel amacı SonOyuncu Client'i içerisinde bulunan nesnelerin vs. Client'e tanımlı olması. Özel fork (ana başlatıcı) ile özel kılıçları vs. sunucularında kullandırabiliyor.
Haritanın gizli yerlerine tabela ile sunucu isminizi vs. yazabilirsiniz. Ortalıkta gezen oyuncular için ücretsiz reklam yapmış olursunuz. Reklamın iyisi, kötüsü olmaz. :;p
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!