MAP DOLANDIRICISI DİKKAT!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metindiscii

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
zDarkLife yeni dc ismiyle Vitol Ghost#1991 'e 30 tl verip map yaptırmıştım. zDarkLife'dı adı ben yaptırırken sonra mapi yaptı ancak mc piyasasına hakim olmadıgım icin
baska sunucuda kullanılmıs map yapmış bana. Ondan sonra 4-5 geçince de hesabını vs. silip mesajları da silmiş yeni hesapa geçmiş o da Vitol Ghost#1991 işte. Ha derseniz nereden buldum bunu? Ben ona 30RC atmıştım 30 tl yerine para kesmesin vs. diye rise da oynuyordu. İsmi HaleyBear 'dı. Her şeyi değiştirmiş ancak saf arkadaşımız mc-tr 'de aynı minecraft nicknamesini yine yazmış ben ona rc gönderirken o nickname den göndermiştim. Dediğim odur ki kimseye güvenmeyin map cart curt bilir kişilere yaptırın bana da iyi oldu :D Siz siz olun dikkat edin!

Doğru bu kişinin sicili kabarık. Geçmiş olsun.

baska sunucuda kullanılmıs map yapmış bana.
(ç)almış dicektin sanırım. Bu arada bu arkadaş özelden sürekli tanımadığı kişilere mesaj atıp sana 2 paket satim 20 tl, sana 1 map verim 5 TL gibi mesajlar atan bir arkadaş. Bence satın alacağın kişileri önceden forumda bak ve onaylı satıcı olmasına dikkat et.

Bana zDarkLife adıyla ucuza rc satıyorum dedi istemiyorum dedim küfürler yağdırıp engelledi, geçmiş olsun.

Bu herkese bir şeyler kakalamaya çalışan birisi, kimse size boşuna ucuza bir şey vermez. Kimden ne aldığınıza dikkat etmeniz gerekiyor, bir yerlerde onaylı olmayan veya herhangi bir referansı bulunmayan kişilerle ticaret yapmamalı, diğerlerinden ise temkinli alışveriş yapmalısınız.

Nedense bu bahsetmiş olduğunuz kişiyi ben de tanıyorum ve asla ona güvenilmemesi gerekiyor. Bu arada gerçekten geçmiş olsun, üzüldüm.

zDarkLife yeni dc ismiyle Vitol Ghost#1991 'e 30 tl verip map yaptırmıştım. zDarkLife'dı adı ben yaptırırken sonra mapi yaptı ancak mc piyasasına hakim olmadıgım icin
baska sunucuda kullanılmıs map yapmış bana. Ondan sonra 4-5 geçince de hesabını vs. silip mesajları da silmiş yeni hesapa geçmiş o da Vitol Ghost#1991 işte. Ha derseniz nereden buldum bunu? Ben ona 30RC atmıştım 30 tl yerine para kesmesin vs. diye rise da oynuyordu. İsmi HaleyBear 'dı. Her şeyi değiştirmiş ancak saf arkadaşımız mc-tr 'de aynı minecraft nicknamesini yine yazmış ben ona rc gönderirken o nickname den göndermiştim. Dediğim odur ki kimseye güvenmeyin map cart curt bilir kişilere yaptırın bana da iyi oldu :D Siz siz olun dikkat edin!

Geçmiş olsun kardeşim ders çıkarıp dikkat et birdaha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl