Kaçak0yuncu
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 10
- Minecraft
- RamazanGM
Helal Çok Hızlısınız :)AntiWDL plugini işini görür. Config'den atılınca çıkan mesajı ayarlayabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Helal Çok Hızlısınız :)
AntiWDL Hiçbir Zaman İşine Yaramaz. AntiWDL Modluları Engelliyor. Bu Tarz Harita Kopyalamaları Engelleyemez. Hatta Bunu Hiçbir Şekilde Engelleyemezsiniz...
AntiWDL onu Engelleyemez ZatenAma sadece o videodaki demiş.
AntiWDL onu Engelleyemez Zaten
şimdi sen her türlü map çalarmısın serverlerin ?AntiWDL onu Engelleyemez Zaten
nasıl interneti kesip o zaman indirmezki ?[DOUBLEPOST=1505067867,1505067837][/DOUBLEPOST]Bende tam koruması vardı bunun. Normalde interneti kesip sunucuda harita çalabiliyorsun. Ben spigotta ücretli satıyordum bunu kaldırdım fazla satılmadı diye.
bide taktik için sağolun :DBende tam koruması vardı bunun. Normalde interneti kesip sunucuda harita çalabiliyorsun. Ben spigotta ücretli satıyordum bunu kaldırdım fazla satılmadı diye.
nasıl interneti kesip o zaman indirmezki ?[DOUBLEPOST=1505067867,1505067837][/DOUBLEPOST]
bide taktik için sağolun :D
Hiçbir Zaman Tam Koruma Sağlayamazsın. Birazdan Arkadaşın Verdiği ya da Önerdiği Diyeyim. Önerdiği Eklentilerin Çalışmadığının Videosunu Atıcam. Spigotta ya da Bukkitte ki AntiWDL ler Hiçbir İşe YARAMAZ. Hiçbir Eklenti Hiçbir İşe YARAMAZ. Tam Korumasının Tek Yolu Özel Launcher'dır. Bir Sunucuya Girdiğinizde Zaten O Sunucunun Haritalarını İndirirken. Bir Versiyon Bunu Daha da Kolay Hale Getiriyor. Buyurun Piyasada ki Eklentileri Yukarıda ki WDL İle Test Ettim.Bende tam koruması vardı bunun. Normalde interneti kesip sunucuda harita çalabiliyorsun. Ben spigotta ücretli satıyordum bunu kaldırdım fazla satılmadı diye.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!