Çözüldü Map Çalma Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Keskin Oyuncu

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
Minecraft
CosmosRuler
Arkadaşlar Merhaba Bİr Versions İle Mapımı Çalıyolar Çalıpta Reklam Yapanların Allah Belasını Versin Öncellikle Arkadaşlar AntiWDL Yüklüyorum Ama hızlıca esc basıp downladlıyor nasıl engellicem antiwdlde işe yaramıyor serverprocets yükledim oda yaramıyor 1.8 Spigot Kullanıyorum Nasıl Engellicem BungeeCrood Larda Engellenebiliyormuş
Şöyle Olurmu ben 2Gb Ram Sv Var ÇakmaLobi Ekleyebilirmiyim ÇakmaLobiden Direk Skyblocka Atsın ???

Elinizden gelen birsey olmicak. AntiWDL ın engelleyemedigi client ler var. Yani engelleyemezsiniz.

Hypixel haritaları bedava piyasada. Engelleneceğini pek sanmıyorum üzgünüm.

AntiWDL bende her zaman işe yaradı, plugini kendi dosyasıyla beraber silip tekrar yükleyin.
Birde öyle deneyin. Başka bir client çıktıysa bilgim yok. Uzun zamandır Minecraft'ı bıraktım diyebilirim.
Çakma lobi için 2 GB ram çok az. Sadece lobiye o rami vermen gerek zaten.

AntiWDL bende her zaman işe yaradı, plugini kendi dosyasıyla beraber silip tekrar yükleyin.
Birde öyle deneyin. Başka bir client çıktıysa bilgim yok. Uzun zamandır Minecraft'ı bıraktım diyebilirim.
Çakma lobi için 2 GB ram çok az. Sadece lobiye o rami vermen gerek zaten.

İşe yaramadığından emin olabilirsin, Hypixel'in tüm haritaları piyasada.

AntiWDL ile çok koruyabilecegini düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl