ManuelNetwork » Efsane Geri Dönüyor! / Mükemmel SkyBlock Deneyimi / Sınırsız Eğlence /

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muratttttttt

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
104
Minecraft
Murok

Discord:

Muro#9292

aVBKGa.jpg

Sunucumuza herkes davetlidir.
KOPYALANABİLİR İP:
Play.ManuelNetwork.Org
Sunucuya girebilmek için siteden kayıt olmanız gerekmektedir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucuyu pek keyifli yapmışız, herkesi bekleriz; Manuel Network geri döndü. Unutmadan sunucumuza eklenmesini istediğiniz veya bir şikayetiniz olursa Google Form'umuza katılmayı unutmayın! »
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Güzel sunucu king is back :) Başarılar dostum $_$

Sunucuyu pek keyifli yapmışız, herkesi bekleriz; Manuel Network geri döndü. Unutmadan sunucumuza eklenmesini istediğiniz veya bir şikayetiniz olursa Google Form'umuza katılmayı unutmayın! »
1.) Sunucu'yu Ziyaret Ettim Gayet keyifli
2.) Türkiye genelinde neredeyse Hub Sunucular haric Herkez skyblock-Facitons Açması beni üzüyor.
3.) Konu tasarımı gayet başarılı ve güzel
İyi forumlar
Efendim.​

1.) Sunucu'yu Ziyaret Ettim Gayet keyifli
2.) Türkiye genelinde neredeyse Hub Sunucular haric Herkez skyblock-Facitons Açması beni üzüyor.
3.) Konu tasarımı gayet başarılı ve güzel
İyi forumlar
Efendim.​
ManuelNetwork sandığınızdan eski bir sunucu, yeniler bizi örnek alsın :p

Güzel yorumlarınızı okumakta keyif aldım. Yaklaşık 4 yıl ve daha fazla geçmişi olan bir sunucu @BatuhaNTR ciğerim ile tüm gücümüzü göstermeye geldik.[DOUBLEPOST=1519655890,1519655836][/DOUBLEPOST]
sen batuhany misin
Arhan ismi.

Güzel yorumlarınızı okumakta keyif aldım. Yaklaşık 4 yıl ve daha fazla geçmişi olan bir sunucu @BatuhaNTR ciğerim ile tüm gücümüzü göstermeye geldik.[DOUBLEPOST=1519655890,1519655836][/DOUBLEPOST]
Arhan ismi.
reis bide skype baksan

Sunucu güzel eskiden oyndaıgım sunucu o kadar vip aldım kapatıp baştan açtınız

Server Cok Efsane Sunucudur Murat Tosun Adlı Arkadaşı Önceden Tanıyordum O Beni Tanıyormu Bilmiyorum fakat Server Cidden Keyif Verici Hepinizi Oynamaya Davet Ediyorum...

Server Cok Efsane Sunucudur Murat Tosun Adlı Arkadaşı Önceden Tanıyordum O Beni Tanıyormu Bilmiyorum fakat Server Cidden Keyif Verici Hepinizi Oynamaya Davet Ediyorum...
Çıkaramadım maalesef. Bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim[DOUBLEPOST=1519851698,1519851660][/DOUBLEPOST]
Sunucu güzel eskiden oyndaıgım sunucu o kadar vip aldım kapatıp baştan açtınız
Hocam sunucuyu kapattığımız zaman tüm vip süreleri bitmişti. Yani kimsenin hakkını yemedik.[DOUBLEPOST=1520088624][/DOUBLEPOST]+[DOUBLEPOST=1520089246][/DOUBLEPOST]GÜNCEL SUNUCU AKTİF ![DOUBLEPOST=1520092157][/DOUBLEPOST]+

Sunucu oyun1 güncellendi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl