MangooHost

Merhaba, ben MangooHost kurucu yardımcılarından Mert. Konu içerisindeki bazı iddialara açıklık getirmek istiyorum.

MangooHost, klasik anlamda VDS/VPS satışı yapan bir firma değildir. Hizmet modelimiz, panel üzerinden sunulan container tabanlı Minecraft oyun sunucularına dayanmaktadır. Bu modelde bağımsız sanal makine, root/SSH erişimi ve VDS'e ait bazı maliyet kalemleri bulunmadığı için paket fiyatlarımız daha uygun olabilir. Fiyatın uygun olması tek başına dolandırıcılık veya yasa dışı faaliyet kanıtı değildir.

Hizmeti sağlayan şirket bilgilerimiz kamuya açıktır:

Yasal unvan: COREDYNE TECHNOLOGIES LTD
Şirket numarası: 17417719
Şirket türü: Private Limited Company (Limited by shares)
Kayıtlı adres: Suite 11149, 5 Brayford Square, London, United Kingdom, E1 0SG
Direktör: Esin Oduncu
Yasal iletişim: [email protected]
Abuse/güvenlik: [email protected]
Destek: MangooHost destek kanalları ve kontrol paneli

Şirketimizin kayıtlı faaliyet alanları arasında veri işleme ve barındırma faaliyetleri, bilgisayar programlama, diğer bilgi teknolojisi hizmetleri ve internet üzerinden perakende satış bulunmaktadır.

Vergi yükümlülükleri konusunda forumda kesin hukuki yorum yapmayacağız. Şirketin hangi ülkede, hangi faaliyet üzerinden ve hangi vergi düzenlemelerine tabi olduğu yetkili mali müşavirler ve ilgili makamlar tarafından değerlendirilmesi gereken bir konudur. "Vergi kaçırıyor", "kara para aklıyor" veya "dolandırıcı" gibi ifadeler somut bir karar ya da belge olmadan kesin gerçek gibi sunulmamalıdır. Böyle bir şüphesi olan kişiler, iddialarını forumda kişiselleştirmek yerine ilgili resmî mercilere iletebilir.

Ekip üyelerinin yaşı, sunulan hizmetin teknik kalitesini veya şirketin hukuki statüsünü belirleyen bir ölçüt değildir. Kullanıcıların değerlendirmesi gereken noktalar; hizmet şartları, altyapı, destek kalitesi, sözleşme koşulları ve kendi deneyimleridir.

Bununla birlikte, web sitemizde şirket bilgileri, hizmet şartları, iade politikası ve diğer kurumsal sayfalarla ilgili eksik veya anlaşılması zor bölümler varsa bunları gözden geçirip güncelleyeceğiz. Eleştirileri dikkate alıyoruz.

Sorulara teknik ve kurumsal çerçevede cevap vermeye devam edeceğiz; ancak kişisel hakaret ve kanıtsız suçlamalara aynı üslupla karşılık vermeyeceğiz. MangooHost hakkında bilgi almak isteyen herkes bize [email protected] adresinden veya destek kanallarımızdan ulaşabilir.

Kısa Not: Bu metini yapay zeka yardımıyla daha resmi hale getirdim, yazım yanlışlarını, büyük küçük harf gibi konularda yapay zeka kullandım. Neden böyle bir açıklama yapıyorum çünkü sitemizde yapay zeka olayına çok takılma olmuş, çok büyük sitelerde bile yapay zeka kullanılıyor özellikle bunu söyleyen arkadaşda paketini yaparken yapay zeka kullanıyor gibi gözüküyor. Teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

Panelciliği çocuklar yapar, ablanı arayıp hizmetini isteyenler gibi.

Şahıs firmaları için VKN = TC onu biliyorum o zaman fatura kestiğine dair kanıt da gönderebilirsin.

Dilersen üstünü karala bilgilerin :)
Panelciliği çocuklar yapar aynen o sebeple güveniyorum senin için websitesini açmaya deez buda son mesajım Devam edin Siz "Mangonuzla"
Ucuz ve Kaliteli Ryzen işlemcili çay parasına sunucular için MangoHost

Panelciliği çocuklar yapar aynen o sebeple güveniyorum senin için websitesini açmaya deez buda son mesajım Devam edin Siz "Mangonuzla"
Çünkü vergini ödemiyorsun, ryzen değil ayrıca dostum platinum 8168. Devam et usülüne uygun satış yapmamaya.

Merhaba, ben MangooHost kurucu yardılarından Mert. Konu içerisindeki bazı iddialara açıklık getirmek istiyorum.

MangooHost, klasik anlamda VDS/VPS satışı yapan bir firma değildir. Hizmet modelimiz, panel üzerinden sunulan container tabanlı Minecraft oyun sunucularına dayanmaktadır. Bu modelde bağımsız sanal makine, root/SSH erişimi ve VDS'e ait bazı maliyet kalemleri bulunmadığı için paket fiyatlarımız daha uygun olabilir. Fiyatın uygun olması tek başına dolandırıcılık veya yasa dışı faaliyet kanıtı değildir.

Hizmeti sağlayan şirket bilgilerimiz kamuya açıktır:

Yasal unvan: COREDYNE TECHNOLOGIES LTD
Şirket numarası: 17417719
Şirket türü: Private Limited Company (Limited by shares)
Kayıtlı adres: Suite 11149, 5 Brayford Square, London, United Kingdom, E1 0SG
Direktör: Esin Oduncu
Yasal iletişim: [email protected]
Abuse/güvenlik: [email protected]
Destek: MangooHost destek kanalları ve kontrol paneli

Şirketimizin kayıtlı faaliyet alanları arasında veri işleme ve barındırma faaliyetleri, bilgisayar programlama, diğer bilgi teknolojisi hizmetleri ve internet üzerinden perakende satış bulunmaktadır.

Vergi yükümlülükleri konusunda forumda kesin hukuki yorum yapmayacağız. Şirketin hangi ülkede, hangi faaliyet üzerinden ve hangi vergi düzenlemelerine tabi olduğu yetkili mali müşavirler ve ilgili makamlar tarafından değerlendirilmesi gereken bir konudur. "Vergi kaçırıyor", "kara para aklıyor" veya "dolandırıcı" gibi ifadeler somut bir karar ya da belge olmadan kesin gerçek gibi sunulmamalıdır. Böyle bir şüphesi olan kişiler, iddialarını forumda kişiselleştirmek yerine ilgili resmî mercilere iletebilir.

Ekip üyelerinin yaşı, sunulan hizmetin teknik kalitesini veya şirketin hukuki statüsünü belirleyen bir ölçüt değildir. Kullanıcıların değerlendirmesi gereken noktalar; hizmet şartları, altyapı, destek kalitesi, sözleşme koşulları ve kendi deneyimleridir.

Bununla birlikte, web sitemizde şirket bilgileri, hizmet şartları, iade politikası ve diğer kurumsal sayfalarla ilgili eksik veya anlaşılması zor bölümler varsa bunları gözden geçirip güncelleyeceğiz. Eleştirileri dikkate alıyoruz.

Sorulara teknik ve kurumsal çerçevede cevap vermeye devam edeceğiz; ancak kişisel hakaret ve kanıtsız suçlamalara aynı üslupla karşılık vermeyeceğiz. MangooHost hakkında bilgi almak isteyen herkes bize [email protected] adresinden veya destek kanallarımızdan ulaşabilir.

Kısa Not: Bu metini yapay zeka yardımıyla daha resmi hale getirdim, yazım yanlışlarını, büyük küçük harf gibi konularda yapay zeka kullandım. Neden böyle bir açıklama yapıyorum çünkü sitemizde yapay zeka olayına çok takılma olmuş, çok büyük sitelerde bile yapay zeka kullanılıyor özellikle bunu söyleyen arkadaşda paketini yaparken yapay zeka kullanıyor gibi gözüküyor. Teşekkür ederim, iyi günler dilerim.
Pyrox boş boğazlık yapmak yerine böyle açıklama yapsan anlardık

Mert Beyin ve benim başta yaptığım açıklamaya dayanarak konu bence kilitlenebilir, teşekkür ederim.

1787918208271.webp
1787918183689.webp

Merhaba MC-TR Ailesi ve Değerli Forum Üyeleri,

MangooHost olarak konuyu ve yapılan tüm değerlendirmeleri baştan sona takip ettik. Öncelikle hem platformumuzu aktif olarak kullanıp olumlu deneyimlerini aktaran müşterilerimize hem de soru işaretlerini ve eleştirilerini dile getiren tüm üyelere teşekkür ederiz.

Ortaya atılan soru işaretlerini net ve kurumsal bir dille toparlamak adına birkaç önemli noktayı özetlemek isteriz:

• Altyapı ve Fiyat Politikası: MangooHost olarak klasik VDS/VPS yerine container (pterodactyl) tabanlı oyun sunucusu mimarisi sunuyoruz. Ayrı sanallaştırma katmanları, atıl işletim sistemi lisans/kaynak yükleri ve ekstra kabin/IP maliyetleri aradan çıkarıldığı için doğrudan oyun performansına odaklanan optimize kaynakları çok daha erişilebilir fiyatlara sağlayabiliyoruz. Fiyatlarımızın uygunluğu bir açık veya güvensizlik değil, doğrudan doğru altyapı optimizasyonunun bir sonucudur.

• Kurumsallık ve Şeffaflık: Şirketimiz Birleşik Krallık resmi siciline (COREDYNE TECHNOLOGIES LTD) kayıtlı olup tüm ticari faaliyetlerini şeffaf ve uluslararası yasal standartlara uygun biçimde yürütmektedir. Faturalandırma, hizmet sözleşmeleri ve kurumsal bilgilerimiz herkese açıktır.

• Yapıcı Eleştiriler ve Gelişim: Web sitemizdeki bilgilendirme metinleri, sözleşme detayları ve kurumsal şeffaflıkla ilgili forumda dile getirilen tüm yapıcı eleştirileri not aldık. Kullanıcı deneyimini ve şeffaflığı artırmak adına kurumsal sayfalarımız düzenli olarak güncellenecektir.

• Önyargısız Test İmkânı: Kulaktan dolma iddialar veya tahminler yerine altyapımızı herkesin bizzat deneyimleyebilmesi için panelimizde test ve ücretsiz deneme imkânları sunuyoruz. TPS değerlerini, disk hızlarını ve panel stabilitesini kendiniz test edebilirsiniz.
MangooHost olarak kişisel tartışmalar veya polemikler yerine her zaman işimize, altyapımıza ve kullanıcılarımıza en kaliteli hizmeti sunmaya odaklanıyoruz.

Her türlü teknik soru, öneri veya bilgi talebiniz için web sitemiz, destek biletlerimiz ve [email protected] üzerinden bizimle her zaman iletişime geçebilirsiniz.

Herkese iyi forumlar ve başarılar dileriz.

MangooHost Ekibi - kartajan.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl