MangooHost

ÇINAR BERK

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
mangoohost adlı hostingin site sayfalarını dolaşırken aşırı yüksek risk alarmı verildi güvenlimi vergi veriyolarmı araştıracak varmı fazla ucuz çünki

mangoohost adlı hostingin site sayfalarını dolaşırken aşırı yüksek risk alarmı verildi güvenlimi vergi veriyolarmı araştıracak varmı fazla ucuz çünki
Xeon bir işlemci ile 16gb ram üstüne de 160gb depolama için 200 tl imkansız bir fiyat. Site tamamen ai ile yapılmış. Başka güvenilir hostingler +40 50gb depolama için bu fiyatları alıyorlar. Ya tamamen bir kara para aklama sitesi yada dolandırıcılık gerçek olması pek inanılır değil.

Adını bile ilk defa duyuyorum şahsen bilindik markalar varken adı huyu belli olmayan markalara yanaşılmaz dikkat etmekte fayda var

Adını bile ilk defa duyuyorum şahsen bilindik markalar varken adı huyu belli olmayan markalara yanaşılmaz dikkat etmekte fayda var
14 yaşında bi cocuk dc durumuna koymus valla dolandırıcı yuksek ihtimal korumak lazım bunlardan server geliştiricilerini

14 yaşında bi cocuk dc durumuna koymus valla dolandırıcı yuksek ihtimal korumak lazım bunlardan server geliştiricilerini
Olabilir ya artık kimseye güven yok bu zamanlarda o yüzden bir alım yada başka bir şey yapacaksam tabi ki her zaman bilindik markalardan almaya özen gösteririm

Hepsi dolandırıcı vergi kaçırıyorlar geçen bir çocuk geldi savundu hosting aradığım konuds çok üstüne olmamak lazım imkansız fiyatlandırma.

Ben 4 sunucum için mangoohost kullanıyorum ve gayette memnunum. Burada fanboyluk yapmak gibi bir amacım yok ama adamlar uygun fiyata hizmetlerini paşalar gibi yapıyorlar. 4 sunucu için 375 TL gibi bir fiyat ödüyorum şu güne kadar kesinti dahi yaşamadım.

Kara para aklama falan demişsiniz hocam zaten sitenin altında adı sanı şirket numarası falan her şeyi yazıyor vergi levhalarında mevcut ilk hizmet almadan önce bayağı bir araştırdım.

İnsanlar kazık fiyatları ödemekten artık bence bu fiyatlar abartı geliyor.

Araştırmadan etmeden kara para aklanıyor yada dolandırıcılar demek çok yanlış olur.

1787874191141.webp

Benim 2 sunucum var,gayet memnunum ama kaynak bilip bilmeden vergi kaçakçılığı,karapara,dolandırıcılık demeniz ayrıyetten komik insanları kandırmayın hangi firmanın reklamcısısınız😂

Ben 4 sunucum için mangoohost kullanıyorum ve gayette memnunum. Burada fanboyluk yapmak gibi bir amacım yok ama adamlar uygun fiyata hizmetlerini paşalar gibi yapıyorlar. 4 sunucu için 375 TL gibi bir fiyat ödüyorum şu güne kadar kesinti dahi yaşamadım.

Kara para aklama falan demişsiniz hocam zaten sitenin altında adı sanı şirket numarası falan her şeyi yazıyor vergi levhalarında mevcut ilk hizmet almadan önce bayağı bir araştırdım.

İnsanlar kazık fiyatları ödemekten artık bence bu fiyatlar abartı geliyor.

Araştırmadan etmeden kara para aklanıyor yada dolandırıcılar demek çok yanlış olur.

Ekli dosyayı görüntüle 295884
Mangoo host ne allahımın aşkına, çay parasına vds veren firmaya mı güvenelim, şahsen yazılımım vexarisi MangooHosta kurulmasını yasakladım, şirketleri var ama yurt dışında, adamları şikayet edeceğimi söyledim, anında paşalar gibi shopier altyapısını kaldırdılar.Sonrada biz kullanmıyoruz dediler, ilginç.
Benim 2 sunucum var,gayet memnunum ama kaynak bilip bilmeden vergi kaçakçılığı,karapara,dolandırıcılık demeniz ayrıyetten komik insanları kandırmayın hangi firmanın reklamcısısınız😂
Hiçbir firmanın reklamcısı değiliz, burada reklam yapan sizsiniz durum yukarıdaki gibi, ulan yorumumu okusana nerde dolandırıcılık dedim, düzgün oku yorumumu.

Öncelikle MangooHost ekibine verdikleri muazzam hizmet ve sundukları kesintisiz altyapı için içtenlikle teşekkür etmek istiyorum. Yakın zamanda geçiş yaptığımız 32 GB RAM kapasiteli Minecraft sunucu paketimizden aldığımız verim, beklentilerimizin çok üzerine çıktı. Bir Minecraft projesinde oyuncu kitlemiz büyüdükçe ve sistemler karmaşıklaştıkça en büyük korkumuz TPS düşüşleri, ani ping dalgalanmaları veya harita yükleme süreçlerindeki gecikmelerdi; ancak MangooHost altyapısına geçtikten sonra bu kaygıların tamamı geride kaldı. Yüksek RAM kapasitesi ve güçlü işlemci performansı sayesinde, en yoğun oyuncu sayılarında ve ağır eklenti/Skript yüklerinde bile sunucumuz sabit 20 TPS değerinde kusursuz bir şekilde çalışıyor. NVMe SSD hızı sayesinde dünyalar arası ışınlanmalar ve harita yüklemeleri anında gerçekleşirken, sunulan gelişmiş koruma altyapısı sayesinde de gelen saldırılar oyuna yansımadan filtreleniyor ve oyuncularımız hiçbir kopma yaşamıyor. Tüm bunların yanında, destek taleplerimize verilen hızlı, çözüm odaklı ve profesyonel yanıtlar arkamızda güçlü bir ekibin olduğunu hissettiriyor. Kaliteli altyapıyı üstün müşteri memnuniyetiyle buluşturan MangooHost ekibinin eline, emeğine sağlık. Minecraft sunucu projesini profesyonel bir seviyeye taşımak ve kafası rahat bir şekilde topluluğunu büyütmek isteyen herkese MangooHost’u gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Mangoo host ne allahımın aşkına, çay parasına vds veren firmaya mı güvenelim, şahsen yazılımım vexarisi MangooHosta kurulmasını yasakladım, şirketleri var ama yurt dışında, adamları şikayet edeceğimi söyledim, anında paşalar gibi shopier altyapısını kaldırdılar.Sonrada biz kullanmıyoruz dediler, ilginç.

Hiçbir firmanın reklamcısı değiliz, burada reklam yapan sizsiniz durum yukarıdaki gibi, ulan yorumumu okusana nerde dolandırıcılık dedim, düzgün oku yorumumu.

Adamlar VDS satmıyor, container üzerinden doğrudan oyun sunucusu sağlıyor. VDS'teki gibi ayrılmış IP, kabin kirası ve sanallaştırma masrafı çıkmadığı için fiyatlar doğal olarak bu seviyede tutulabiliyor. Root/SSH erişimli bir VDS olmadığı için panel dışı harici bir yazılım kurulacak ortam da yok zaten. Ödeme yönteminin de tek bir şikayet tehdidiyle alelacele değiştirildiğini düşünmek biraz komik bir senaryo olmuş.

Birinin Discord durumuna bakarak firmayı dolandırıcı ilan etmek çok yüzeysel bir yaklaşım. Discord sunucularında binlerce üye ve yüzlerce aktif müşteri yorumu var. Bir hizmetin kalitesini durum mesajından değil, müşteri deneyimlerinden ve paneli bizzat kullanarak anlarsınız.

Sitede yakın zamanda alan adı değişikliğine gidildi (.com.tr'den .org uzantısına geçiş yapıldı). Yeni tescil edilen veya yönlendirilen domainlerde güvenlik filtreleri ve antivirüsler, alan adı geçmişi (domain reputation) henüz oturmadığı için bu tarz "şüpheli/bilinmeyen site" uyarılarını otomatik basabiliyor; tamamen teknik bir yanlış pozitif (false-positive) durumu. Güvenilirlik tarafında ise şüphe edip ben de kontrol etmiştim; İngiltere Companies House üzerinde resmi şirket kayıtları (COREDYNE TECHNOLOGIES LTD, No: 17417719) herkese açık şekilde duruyor. Fiyatın uygunluğu da bahsettiğim gibi VDS değil, container tabanlı oyun sunucusu altyapısı kullanılmasından kaynaklanıyor.

Özetle: MangooHost klasik bir VDS/VPS sağlayıcısı değil, doğrudan panel üzerinden çalışan container tabanlı bir oyun sunucusu platformu. Türkiye'de topluluk genellikle her iş için VDS almaya alışkın olduğu için bu model başta farklı veya şüpheli gelebiliyor. Birden fazla sunucu kuracak ya da root erişimi gerektiren işler yapacaklar için VDS daha mantıklı bir seçenek olabilir; ancak tek bir Minecraft sunucusu açıp uygun bütçeyle stabil performans almak isteyenler için oyun sunucusu altyapısı hem daha optimize hem de çok daha ekonomik.

Piyasada test imkânı sunan yer neredeyse yokken, sitede 3 saatlik deneme sunucusu ve ücretsiz sunucu seçeneği bulunuyor. Hizmeti bir kez bile açıp denemeden, panelini görmeden forum köşelerinde "dolandırıcı, vergi kaçakçısı" gibi ağır ithamlarla karalama yapmak gerçekten haksızlık.

Yıllardır fahiş fiyatlara satılan, arkada CPU steal ve RAM ballooning (oversell) yapılan VDS'lere alıştığımız için fiyatı erişilebilir ve optimize bir sistem görünce altında bir şey aramak anlaşılabilir bir refleks. Ancak kulaktan dolma laflarla çamur atmak yerine girip test sunucusunda TPS değerlerini, panel hızını ve performansı bizzat deneyin; eleştirinizi de duyumlara değil somut tecrübeye göre yapın derim.

Sizin bu tarz konuşmanız yanlış yüksek ihtimal zaten başka firmanın reklamcılarısınız şirket no şirket hakkındaki tüm bilgiler yazılı adam nasıl kara para aklasın gözünüzü seveyim

Geldi mangohost ekibi size laf anlatılmaz

Geldi mangohost ekibi size laf anlatılmaz
Gram yazdıklarımı okumadan laf ediyorsun :D Forumu açan kişinin sorduğu soruya cevap verdim ben senin gibi sallamasyon verilerle yanaşmadım. Hayal görmeye devam et ;)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl