MANA STUDIOS? MOJANG NEREDE?

kingofexcellent

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar, bu fotoğraf 31 Ocak 2022 tarihine ait. O zamanlar oyuna girerken garip bulup ss'ini almıştım. Bu gün bilgisayardaki gereksizleri silerken fark ettim. Bu nedir bileniniz var mı? Normalde MOJANG STUDIOS şeklinde açılır oyun, ama o güne özel MANA STUDIOS olarak açılmıştı ve sadece bir sefer oldu. Easter egg midir, başka bir şey midir bileniniz var mıdır? (crack launcherden dolayı değil, pre kullanıyorum)

Ekli dosyalar

• sus.png
    sus.png
    28,1 KB · Görüntüleme: 191
  • sus.png
    sus.png
    28,1 KB · Görüntüleme: 157
Mojang'in yaptığı basın açıklamasında, @Cazcez denen şahsiyet Mojang.com.tr domainini aldığı için şirketin adını Mana Studios'a geçirme kararı aldılar. F

Peki gerçekten sebebini bilen var mı :D?

Mojang'in yaptığı basın açıklamasında, @Cazcez denen şahsiyet Mojang.com.tr domainini aldığı için şirketin adını Mana Studios'a geçirme kararı aldılar. F
İsim hakları alınmadıysa dava ile her şeyi alabilirler diye biliyorum. Ki, önceden de Ubisoft'a bunu yapanlar var ve bizim bilinçsiz Türkler böyle yapmaya devam ederse çoğu büyük oyun firması Türkiye'den çekilecek ki haklılar. Görsele gelecek olursak modlanmışa benziyor. Yazdığınız ise hikaye gibi.

Gerçekten sebebini bilen yok mu?

çok açıklayıcı oldu cidden, sağol
cidden biri açıklasa da ben de öğrenmiş olsam, var mı cidden bilgili bir kişi

Eğer bir sunucuya giriyorsanız bunu o sunucu yapmış olabilir texturepack ile.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl