ilovemaju
rexaels
Öneriniz için teşekkür ederim. Alt kısmı sunucu açıldıktan sonra haber/etkinlik alanı olarak kullanmayı düşünüyorum. Şu an için bir gelişme olmadığı için boş bıraktım.Elinize Sağlık çokta kôtü görünmüyor sadece alt kısım baya bir boş duruyor oraya 3-5 ufak sadeliği ve modernliği bozmayacak tatlı detaylar eklenebilirYalandan kötü yaptım anlatmak içiin Bu Tarz ufak detaylar göze boş kalmasından biraz daha tatlı görünüyor
ilovemaju
Anladımmm o zaman problem olmaz tekrardan elinize saağlıkÖneriniz için teşekkür ederim. Alt kısmı sunucu açıldıktan sonra haber/etkinlik alanı olarak kullanmayı düşünüyorum. Şu an için bir gelişme olmadığı için boş bıraktım.
freadfries
İlk deneme olarak gayet güzel bir iş çıkardığını söyleyebilirim, fakat tasarımı geliştirmek için şunları uygulardım:Kendi sunucum için tasarlamış olduğum ESC Menüsü
Sade ve Modern bir tema kullanmaya çalıştım;
Tavsiyelere ve Eleştirilere açığım.
Ekli dosyayı görüntüle 285791
rexaels
Yavaş yavaş kendimi geliştirmeye ve pixel art tarafına biraz daha yönelmeyi istiyorum, zevkli ama bir o kadar da zor. Önerileriniz için teşekkür ediyorum bu arada en yakın zamanda uygulayacağım..İlk deneme olarak gayet güzel bir iş çıkardığını söyleyebilirim, fakat tasarımı geliştirmek için şunları uygulardım:
- Tekrardan görüşmek üzere yazısını ortalardım
- Ya pixel artları daha "blok" şekilli yapardım, ya da menünün kendisini daha az "blok" şekilli yapardım. İki farklı stil aynı anda görünürken karmaşık durabilir
- Pixel artlara butonlarda olduğu gibi bir stroke (dış çizgi) eklerdim
- Aşağıdaki kar gibi olan kısımı tasarımın kalan kısmı ile bağdaştıramadım; ya kar / kış temalı bir menü yapmaya, ya da altın / parlama temalı bir menü yapmaya yönelirdim. Veya ikisinin karışımına benzer bir şey yapardım, görseldeki örnekte iki konsept birbirinden ayrı alanlarda gibi duruyor
Onun dışında fena değil tasarım, ayrıca şunları da beğendim:
- Üstteki logonun şekli ve yanındaki detaylar güzel duruyor
- Butonlardaki "outline" efekti hoş olmuş
- Yine butonlardaki parlama efekti güzel, ama sadece kenarlara koymaktansa tüm butonun üstüne o efekti uygulardım. Fontun okunabilirliği bir sorun olmaz çünkü zaten altında gölgesi var
Tasarımları geliştirebilmen için en önemli faktör bırakmaman olacak, bu tasarımdan sonra oturup "Ben bu tasarımı nasıl geliştirebilirim?" veya "Önceki tasarımıma nazaran nasıl daha iyi duran bir tasarım yapabilirim?" diyebiliyorsan gayet iyi.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!