Maliye bakanı istifa etti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dolar tekrar çıkıyor. Aslında bu bir oyundu :D
berat albayrağı görevden almış gibi yaptılar dolar iniyormu diye evet indide 2 gün sonra bunu onayladılar dolar çıkmaya tekrar başladı. Bence bu mevzu bakanla alakalı değil bizim milletimizle alakalı.

Dün 8.06 türk lirasına kadar indi bu sabah 8.26 türk lirası oldu.
Bugün 8.50 TL olduğunu gördüm. :D

Muhalefetde olsa bu siyasetle alakası yok millet meselesi gelip burda boş yorumda bulunmayınız :)
820 liraya 8000 lira diyen bir insansın sen :D,

Siyaset i dahada arttırmışsın :d

Berat Albayrağın Sözünü Siyaset Olarak Söylüorsun Bana Gelince Sen Yanlış Söylüyorsun Bu Saçma Yorumunu Bi Daha Yapma Diyorsun :d

820 liraya 8000 lira diyen bir insansın sen :D,

Siyaset i dahada arttırmışsın :d

Berat Albayrağın Sözünü Siyaset Olarak Söylüorsun Bana Gelince Sen Yanlış Söylüyorsun Bu Saçma Yorumunu Bi Daha Yapma Diyorsun :d
Bak dostum orda açık bir şekilde anlatmışım sen altaki yeri okuyorsun.
Ülkeyi dolar bazından hesaplayamassın
Ülkede üretim olursa doların çok rolü olmayacak sen yiyeceklerini ve teknolojik şeyleri ülkede üretirsen
ve onları satın alırsan ülke ekonomisine hem yararın olacak hemde ülke kazanacak bu durumda dolar düşecek.
çünkü yabancı şeyleri almıyorsun ekstra olarak dolar düşmeye başlıyınca yabancı yatırımcı ülkeye girecek.
sen gidip amerikadan ordan burdan birşeyler almaya devam edersen bu dolar hiçbir zaman düşmez.
umarım anlarsın :)

ekstra olarak burda sen kendini düşünüyorsun buda vatan hainliğidir hadi görüşürüz.

Ülkede üretim olursa doların çok rolü olmayacak sen yiyeceklerini ve teknolojik şeyleri ülkede üretirsen
ve onları satın alırsan ülke ekonomisine hem yararın olacak hemde ülke kazanacak bu durumda dolar düşecek.
çünkü yabancı şeyleri almıyorsun ekstra olarak dolar düşmeye başlıyınca yabancı yatırımcı ülkeye girecek.
sen gidip amerikadan ordan burdan birşeyler almaya devam edersen bu dolar hiçbir zaman düşmez.

ekstra olarak burda sen kendini düşünüyorsun buda vatan hainliğidir hadi görüşürüz.
İnsanlar halen Torku yerine Nutella tercih ediyorken bu çok zor, sana katılıyorum.

Ben şahsen geç bile kaldığını düşünüyorum. İnşallah Lütfi Elvan da aynı sıkıntıyı çekmeyiz.

Siyasetin Açık Anlamı İle Değil Dolaylı Yönden Adam Hakkında Konuşuyorsunuz. Hani Seven Var Sevmeyen Var, Maliye Bakanının İstifa Etmesini Sergileyip Dolar İle Konuşuyorsunuz..
Bu yoruma güleyim mi? Adamın istifa etmesi hakkında düşüncelerinizi sormuşum farkındaysan, adam hakkında ne düşündüğünüzü sormuyorum.

:dd Vatan Hainliği Senin Sözüne Karşı Çıktığım İçinmi Oluyor? Tartışmak İstemiyorum Sadece Siyasete Çok Bağlamayın Mc-TR 'den susturulmuş yiyebilirsiniz..

Bazı arkadaşlar mevcut. Bakan ayrıldıktan sonra dolar düşüyor vs. diyorlar. -HAHAHAHAHA- Aslına bakacak olursa aşı çalışmaların bitmesi ve aşının bulunmasından dolayı global olarak tüm para birimleri değer kazanıyor. 1-2 aya bulmaz tekrardan aynı seviyelere çıkacaktır. Çoğu ekonomist yılbaşından sonra doların 10tl seviyelerine çıkmasını ön görüyor.

Fransa - finlandiya ms1 oran:1.08
hollanda - ispanya 1.5 üst oran: 1.15
flamengo- sao paulo ms1 oran:1.70
toplam oran 2.11
100tl bas 211tl al

İnsanlar halen Torku yerine Nutella tercih ediyorken bu çok zor, sana katılıyorum.
bende katılıyorum iphone kullanınca havalı olmuyorsunuz arkadaşlar :D

BU işin bakanla alakası yok arkadaşlar kendin yap kendin ye mantığı bu kadar net.
kendin üret kendin sat kendin kazan bum

Adamın gitmesiyle bütün S.M hesapları kapatıldı. Bence bu işin içinde bir iş var. Neyse en azından dolarda düşme başladı :3

Adam Hakkında Düşüncelerin Bumu?
gerçekten ne tarafa gülüyoruz? yorum yapmadan önce yapılan yorumun hangi anlamda yapıldığını anlamaya çalış, dolar 7.5 TL olduğu için 10.000 dolar ile gelen biri bile gayet güzel bir şekilde kalabilir Türkiye'de bir süreliğine. burada herhangi biri hakkında yorum yapmamışım .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl