Proje Maksimum Blok - Crysis Nanosuit 2.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Narkeus_

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
10
Minecraft
Narkeus_
X
Narkeus_

Discord:

Narkeus_ #8299

Aşırı uzun zamandır burada yaptığım projeleri paylaşmıyorum... Bu gün sizlere son ve benim göz bebeğim diyebileceğim projemi sizlere sunuyorum.
Baştan açıklamak gerekirse Yüksekliği 500 blok genişliği 266 kalınlık ise 128 blok

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Doğruyu söylemek gerekirse bu proje çalışmanızı baya bir beğendim. Diğer proje çalışmalarınızı da MC-TR platformunda görmeyi isteriz ;)

Bu,,, gercekmi lan

Blok olduğunu söylemeseydin bir model tasarımı olarak düşünüyordum. Ellerine sağlık.

Bunu yapabilen hatta yapan kişinin çok fazla tecrübeli ve bilgili olduğuna inanıyorum. Ellerine sağlık çok güzel olmuş.

Yok artık bu mimar'lar gerçekten mükemmel.

Mükemmelin level atlamış hali.

ben dağa normal bir ev yapamıyorum :D gercekten güzel ve görkemli bir proje ustelik asırı fazla emek harcanmıs
umarım basarılarının devamı gelir.

Bunu başarabiliyosan çok güzel şeyler yaparsın.Başarılar dilerim.

çok iyi olmuş kesinlikle bunu gerçektirmen gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl