Tanıtım Makroların önüne kolayca geçebilirsiniz! Hemde ücretsiz!!! (ClicksPerSecond)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TorkauL

CAPE NETWORK OYUN HİZMETLERİ
Elmaslar
416
Discord İzni
Minecraft
TorkauL

Discord:

torkaul

c7c11442dfda4705c9110d3067d4c358363d12b9

Bir PvP sunucusuna sahipseniz ve oyuncularınızın makro kullanarak üstün avantaj sahibi olmasını engelleyemiyorsanız bu eklenti tam size göre!

Eklentinin amacı oyuncularınızın anlık olarak yaptığı CPS değerlerini takip etme ve eğer configde sizin belirlediğiniz değeri geçerse oyuncuları sunucudan atarak hak ettiği cezayı vermektir.

Hiçbir şekilde tps düşümüne sebep olmamaktadır. +200 Oyunculu Factions sunucusunda tarafımca denenmiştir.

Config bölümünde bulunan;
1622589539720.png

bölümünden kaç CPS'den sonra uyarı gelmesi gerektiğini ayarlayabilirsiniz,
1622589585172.png

Bu bölümlerden ise sadece bir dünyada aktif edebilir ve tüm dünyalarda eklentinin çalışmasını ayarlayabilirsiniz,

1622589635833.png

Burada ise oyuncular kicklendiğinde konsola gönderilecek komutu ayarlayabilirsiniz,

1622589690607.png

Bu alanda oyuncularınız elinde hangi eşya varken CPS kontrolü yapmaması gerektiğini ayarlayabilirsiniz.

Sizler için daha önce kendi sunucumda kullandığım configi paylaşacağım.

# Click Data
# Maximum Clicks allowed before getting alerted/kicked
MaxClicks: 15

# Amount of seconds when the clicks for every player gets reset
Seconds: 1

# Notification Data
# Minimum amount of clicks before it notifies the staffs with the permission
CPSNotifyAmount: 15

# Alert Data
# The permission to view the alerts
PermissionToView: cps.view

# If you want spam, and want the message to be sent every few seconds, turn this to true.
DelayMessage: false

# If you have DelayMessage to true, you can set the amount of time all the message gets sent
SecondsPerMessage: 0

# World Data
# If you want to choose the worlds to enable CPS in, turn this to true
ChooseWorlds: false

# If you set the above to true, you can choose the worlds here
EnabledWorlds:
- world

# Command Data
# Make this true if you want to make the console run a command when they reach the Max CPS
CustomCommandUse: true

# If you turn the CustomCommandUse to true, you can add the commands you want to run here
CustomCommand:
- say %player% Adlı oyuncu makro kullandığı için atıldı!

# Kick
# If you have KickPlayer to true, you can put the kick message here.
KickMessage: '&4Uyarı: Cps sınırını geçtiğiniz için atıldınız!'

# Check if you want to kick the player when they reach the max clicks
KickPlayer: true

# Actions to check
CheckingActions:
- 'Right Click Air'
- 'Left Click'

# Put items you don't want the plugin to check
BlackList:
- 'Diamond_Pickaxe'
Spigot üzerinden eklentiyi ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

İyi Forumlar!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Gene bu da bir çözüm olmayacaktır diye düşünüyorum. Sen sınırı 15 olarak belirlesen bile hileci makroyu 14 cps'e sabit belirlediği zaman oyundan atılmaz ve makrosunu paşalar gibi açar. O yüzden ben pek fazla makroları engellemenin bir yolu olduğuna inanmıyorum. Tabi limiti aşağılarda tutup en azından suyunu çıkartmamalarını sağlamak mümkün. Konu için teşekkürler ❤️

Gene bu da bir çözüm olmayacaktır diye düşünüyorum. Sen sınırı 15 olarak belirlesen bile hileci makroyu 14 cps'e sabit belirlediği zaman oyundan atılmaz ve makrosunu paşalar gibi açar. O yüzden ben pek fazla makroları engellemenin bir yolu olduğuna inanmıyorum. Tabi limiti aşağılarda tutup en azından suyunu çıkartmamalarını sağlamak mümkün. Konu için teşekkürler ❤️
Tabii ki de haklısınız günümüz makroları sabit cps de değil 9-12 arası vs. çalışılabilir şeklinde ayarlanıyor. Lakin benim bahsetmek istediğim şu makro kullanarak normal bir oyuncuya karşı üst düzey bir avantaj elde edilmesini engellemek üstelik ücretsiz bir şekilde. Yorumunuz için teşekkürler...

İşe yarar bir eklenti, arenaya geçip milleti doğramanın bir nebze de olsa önüne geçilebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl