Skript Paylaşımı Makro Korumaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gircemiste
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gircemiste

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Minecraft
Coldchaosx8

Discord:

kral#3745

Arkadaşlar burdan sunucunuz için bir makro koruması alıp kullana bilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
burdan indirip 7 tane makro korumayı indirip sunucunuza koyabilirsiniz Not : Bu benim İlk Skriptim Bazıları Benim değil ben Sadece Değiştirdim içinde Ban atanlarıda vardır !

Son düzenleme:
Virus Total linki koyarsanız kullanacak insanlar için daha iyi olur.

knk ben txt dosyasını yükleyip daha hızlı yaparsınız diye düşündüm.

Tüm oyuncuları 2 saniyede bir loopa almak lag yapar. Teşekkürler.

2 saniyede bir değeri sunucu performansını kötü etkileyecektir. Konu görüntü eklenerek zenginleştirilebilir. Eline sağlık.

2 saniyede bir değeri sunucu performansını kötü etkileyecektir. Konu görüntü eklenerek zenginleştirilebilir. Eline sağlık.
Teşekkürler skriptlerimi değiştirilerek daha güzel yapılır mıydı evet ama uğraşıp bozmak istemedim.

o 2 yi değiştirirsin 15 - 10 yaparsın yada 20 - 30 sunucunda kasma olmaz.
Kişi şayısı ne kadar fazla ise o kadar çok lag olacaktır. 20 30 saniye kurtarır gibi değil. Plugin tabanlı cps limiter lar daha sağlıklı olacaktır. Yine de paylaşım için teşekkürler.

Kişi şayısı ne kadar fazla ise o kadar çok lag olacaktır. 20 30 saniye kurtarır gibi değil. Plugin tabanlı cps limiter lar daha sağlıklı olacaktır. Yine de paylaşım için teşekkürler.
sende 20 30 yerin 100 120 yaz

120 saniye ile makro tespiti yapamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl