Majes Türk | SURVİVAL | Play.MajesTurk.Net | 32 GB RAM | +100 Aktif Oyuncu | Sınırsız Eğlence | MajesTürk Kalitesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Majes Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.545

Majes Türk

Play.MajesTurk.Net
Elmaslar
22
Minecraft
Yamtar

Discord:

Mehmet#7117

MajesTurk.png

asd2.png

asd3.png

77734

asd4.png

77736

77737

Kopyalanbilir IP adresi : Play.MajesTurk.Net​

Ekli dosyalar

• MajesTürk.png
    MajesTürk.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 625
  • Tansalm.png
    Tansalm.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 693
  • Sistem_Ozellik.png
    Sistem_Ozellik.png
    271 KB · Görüntüleme: 627
  • Yetkili.png
    Yetkili.png
    296,6 KB · Görüntüleme: 581
Son düzenleme:
: )
MajesTürk.PNG

Son düzenleme:
Aynı konu hem hub sunucularda hem survival sunucularda var sanırım forumda birden fazla yere konu açmak serbest bunu bilmiyordum @ZediaphBack bizde yapalım o zaman

Son düzenleme:
32GB ram iyiymiş, başarılar diliyorum

İlk olarak sunucunun konu tasarımı ile başlamak istiyorum. Gerçekten sunucunun konu tasarımı dikkatimi çok çekti ve beğendim. Renkli bir hal almış. Bunun yanı sıra sunucu 3 farklı kategoriye ayrılıyor. Emek Skyblock, OP Skyblock ve Survival bölümleri bulunuyor. Bu bölümler içerisinde zevkinize göre oynayabilirsiniz. Bu arada sunucunun yetkilileri gerçekten çok ilgili bunu söyleyebilirim. Sunucu Web Siteleri gerçekten diğer sunuculara gülle bombası atmış. Daha önceden bu site tasarımını hiç bir sunucuda görmemiştim. Son olarak sunucu ekibinize ve sizlere tamamen başarılar dilerim <3

güncel

İlk olarak sunucunun konu tasarımı ile başlamak istiyorum. Gerçekten sunucunun konu tasarımı dikkatimi çok çekti ve beğendim. Renkli bir hal almış. Bunun yanı sıra sunucu 3 farklı kategoriye ayrılıyor. Emek Skyblock, OP Skyblock ve Survival bölümleri bulunuyor. Bu bölümler içerisinde zevkinize göre oynayabilirsiniz. Bu arada sunucunun yetkilileri gerçekten çok ilgili bunu söyleyebilirim. Sunucu Web Siteleri gerçekten diğer sunuculara gülle bombası atmış. Daha önceden bu site tasarımını hiç bir sunucuda görmemiştim. Son olarak sunucu ekibinize ve sizlere tamamen başarılar dilerim <3
Teşekkür ederiz.

Gayet iyi sunucu fakat. şu konulara neden insanlar websitesi linkini yazmıyor. tasarımda yazıyor fakat kopyalanabilir yerde yazmıyor.

güncel

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl