Skript Paylaşımı magza sistemi /kredi /magza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Foxx470708

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
67
Minecraft
RoocerTR

Discord:

AkuYoh#0616

Alıntı diye yazsaydın keşke.[DOUBLEPOST=1458073425,1458073034][/DOUBLEPOST]Kardeşim yeni farkettim yanlış konuya yazmışım :D Kusura bakma. Skriptin gayet güzel

cok güzel bunu kullanacagım

Alıntı diye yazsaydın keşke.[DOUBLEPOST=1458073425,1458073034][/DOUBLEPOST]Kardeşim yeni farkettim yanlış konuya yazmışım :D Kusura bakma. Skriptin gayet güzel
insanız sonuçta hatalar yapabiliriz önemli değil hacı :)

Güzel bir skript devam ettirirsen bu işleri daha iyi olabilir :D

Heryerde Ücretli Olan Bir Skripti Free Yapman Sevindirdi Tek Anlamadığın * gibi sitelerden linkini düzelt bence[DOUBLEPOST=1458140259,1458140093][/DOUBLEPOST]Tekrar Göz Attım Bedava Olması Daha İyimiş Bence Bukadar Şey Yazabildiysen Bu Skripti Yapmak Aşırı Kolay Çok Karışık Olmuş Bence Güncelle !

roocertr hacı :p[DOUBLEPOST=1458156736,1458156593][/DOUBLEPOST]
Kardeşim gayet açık ve net
ayrıca kolay ise neden para ile satılan bir skript türü ?
Bakın Kardeşim Ben Skript İyi Bildiğim İçin Bana Kolay Gelior Benim Yazdığımı Görsen Bunu Silersin Zaten Sen Rahat Ol Ve Birde Ben Bir Eleştiride Bulundum Eğer Böyle Bir Tepki Veriyosan Burda Skript Konusu Açma

Bakın Kardeşim Ben Skript İyi Bildiğim İçin Bana Kolay Gelior Benim Yazdığımı Görsen Bunu Silersin Zaten Sen Rahat Ol Ve Birde Ben Bir Eleştiride Bulundum Eğer Böyle Bir Tepki Veriyosan Burda Skript Konusu Açma
Kardeşim bir tane de sen yaz o zaman da görelim. Haklısın mantık olarak kolay. Ben de iyi skript yazıyorum fakat emek verilmiş burada. Emeğe saygı!

Kardeşim bir tane de sen yaz o zaman da görelim. Haklısın mantık olarak kolay. Ben de iyi skript yazıyorum fakat emek verilmiş burada. Emeğe saygı!
Bir Saygısızlık Etmedim Eğer Bu Durumu Anlama Kapasiten Yoksa Söyle Açıklıyım Diyorumki Fazla Karışık Olmuş Eğer Bir Skripter Olmasam Bu Yazıları Anlamazdım Benim Yazdığım Ücretli 5Tl Gibi Bir Ücreti Burda Satış Yapmıyorum Reklamda Yapmıyorum Sen Yaz Demişin Ben Yazdım Satıyorum Diyorum (Modlara Diyorum Bu Satış Hakkında Olan Sözü) Tekrardan Söylüyorum Eğer Kötü Olduğunu Bilsen Kötü Derdim Ve Buda Saygısızlık Olmazdı Çünki Birazda Olsa Gelişmek İstiyosan Herzaman Hertürlü Eleştiriye Açık Olıcaksın Ha Diyosan Ben Böyle İyiyim Skriptime Karışık Diyip Güncelleme Getir Diyen Bir Kişiye Saygısız Diyceksen Zaten Baştan Yanmışsınız....

Eğer Bir Skripter Olmasam Bu Yazıları Anlamazdım
Skripter olmayan kişiler basit bir kodu bile anlayamaz zaten. Hem bu arada konuyu güncelle dediğin için saygısızlık yapıyosun demedim. Adam bir skript yazmış. Ve sen bu skript çok kolay, benim yaptığım skriptler yanında bi hiç demek istiyosun. Adam emek vermiş. Madem biliyorsun skript yazmayı kendine sakla.
Benim Yazdığım Ücretli 5Tl Gibi Bir Ücreti Burda Satış Yapmıyorum Reklamda Yapmıyorum Sen Yaz Demişin Ben Yazdım Satıyorum Diyorum
Kardeşim ben de skripterim fakat burada yazdığım özel skriptleri paylaşmıyorum. Biz de satış yapıyoruz heralde. Dikkat ettiysen burada yazdığım çoğu skripte özenmedim.

Skripter olmayan kişiler basit bir kodu bile anlayamaz zaten. Hem bu arada konuyu güncelle dediğin için saygısızlık yapıyosun demedim. Adam bir skript yazmış. Ve sen bu skript çok kolay, benim yaptığım skriptler yanında bi hiç demek istiyosun. Adam emek vermiş. Madem biliyorsun skript yazmayı kendine sakla.

Kardeşim ben de skripterim fakat burada yazdığım özel skriptleri paylaşmıyorum. Biz de satış yapıyoruz heralde. Dikkat ettiysen burada yazdığım çoğu skripte özenmedim.
Farkettiysen Eğer Adam Eleştirdim Ve Sonucunda Pişman Oldum Hr birde benim skriptlerim senin yanında hiç gibi bir cümle yazmışın eğer bir anlama kapasiteniz yoksa cevap yazma lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl