Tanıtım Magnesify Ronema Craft Map

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kuzeylos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 508
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kuzeylos

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
60
2025-02-17_18.54.55 (2).webp

Mimar: @Pattess
Discord:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:

bu haritanın sahibi kim şimdi siz misiniz phoenix studio mu @xdredd
o başka bir harita sanırım survival lobby idi bu bizim yaptığımız

iki haritanın birbirinin farkını anlayamadım @xdredd bu konu hakkında bilgin var mı

Merhaba konu ve harita hakkında bir bilgim yok.

2025-02-17_18.54.17 (1).webp
2025-03-11_15.12.59.webp

Türkiyedeki çoğu spawn birbiriyle benzer şu anda ama sslerdende anlaşılıyor çok farklı olduğu
Ek olarak yöneticinin kendisi belirli şeylerin aynı yerde olmasını istemiştir özel sipariş olduğundan​

Son düzenleme:
Merhaba, mapin sahibi benim. RonemaCraft yetkilisi bana özel harita yaptırdı. Benden isteği eski lobilerine benzer şekilde futbol, parkur ve npc yerleri aynı yerlerinde kalsın dedi. Map rengi de aynı olsun dedi. Hatta oralara giderken öncesinde iki evin arasından yol geçiyor şeklinde yapmıştım kendisi önceki mapindeki gibi iki evi birleştir yol altlarından gecsin bile dedi. Yapılar zaten benzemiyor.

1741707441655.webp
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:

bu haritanın sahibi kim şimdi siz misiniz phoenix studio mu @xdredd
xdredd'in konusunda paylaştığı harita Minefox Studio tarafından RonemaCraft sunucusuna @xdredd tarafından yapıldı. RonemaCraft hem Minefox Studio'dan hem de Magnesify'dan özel harita almış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl