MadNetwork Rezilliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YasinAlabay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.172
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasinAlabay

İman, Fakir dünyamda, göğsümdeki gömü!
Elmaslar
53

Discord:

Yasinsioo#8152

Merhaba dostlar,
Geçen günlerde GonyaNetwork sunucumun mctrde konusunu açtığımda 2 adet yorum geldi içeriği maplarınız çalıntı gibi, yazanlarda aynı sunucunun sahipleri ve garipsedim mallar internetteydi fakat pek bulabilecekleri bir yerde değildi ve sunucumda bir harita down programı gördüm şüphelendim ve sunucularına girdim kısacası fotoğraf göstericem anlıcaksınız
Normalde paylaşmam bu tür şeyleri ama hem çalıp hem de iz çalmış gibi göstermeleri gurumu inciltti şimdi 2 fotoğraf ile anlıcaksınız.
Kendi sunucum
A10DLQ.png

Bahsettiğim Sunucu
YgjQVl.png

Dipnot:Neden paylaştığımı üstte belirttim amacım tartışmak değil foyaşarını ortaya dökmek.

Valla Boyle İnsanlar Halla Var Şikayet'e Bulunmanı İsterim

Yapacak bir şey yok. Denilebilecek bir şey de yok. Geçmiş olsun.

Kardeşim MadNetwork hiç sevmedigim bir sunucu fakat elindeki map yabancı bir pluginere ait ikinizde o mapı çalmış bulunuyorsunuz. yalan söylemeye gerek yok. Mapın orjinal hali bende mevcut burada insanları kandıramazssın ikinizide tutmuyorum kusura bakmayın. @smt287 konu kapatılsın![DOUBLEPOST=1515956044,1515955995][/DOUBLEPOST]Hatta her ikinizde o yabancı paketi editleyip kendi sunucunuzda kullanmışsınız bravoo daha ne diyebilirimki...

Kardeşim MadNetwork hiç sevmedigim bir sunucu fakat elindeki map yabancı bir pluginere ait ikinizde o mapı çalmış bulunuyorsunuz. yalan söylemeye gerek yok. Mapın orjinal hali bende mevcut burada insanları kandıramazssın ikinizide tutmuyorum kusura bakmayın. @smt287 konu kapatılsın![DOUBLEPOST=1515956044,1515955995][/DOUBLEPOST]Hatta her ikinizde o yabancı paketi editleyip kendi sunucunuzda kullanmışsınız bravoo daha ne diyebilirimki...
Bende rastlamıştım o mape haklısın dostum.

Bende rastlamıştım o mape haklısın dostum.
Hayır tamam paketi çaldınız ve sunucunuzda kullandınız buraya kadar tamam ama bari o benden çalmış diye muhabbet yapma bari biz afedersiniz salakmıyızda anlamıyacagız neyin ne oldugunu? @smt287 @IrfanDmn aktifsen çöpe taşı veya banlıcaksan banla şunları!

Ben Bu Haitayı Biliyorum 2 Nizde Haksızsınnız Ama MadNetwork Benimde Sevmediğmi server

Dünya indirilmesi hiçbir şekilde engellenemez.
Tamam o zaman şimdi sen sunucu aç AntiWDL pluginini indir bende AntiWorldDownloader modu ile giriyim ve sunucundaki mapı çalamıyacagımı anlamış olayım?

Böyle insanlar herzaman olacaktır. Önemli olan pes etmeyip yoluna devam etmek.[DOUBLEPOST=1515958097,1515958024][/DOUBLEPOST]Ne kadar çalarlarsa çalsınlar emek verdiğini bilmen yeterli onlar da emek vermediğini bilmeli biriniz bununla gurur duyacaksınız emek veren. Biriniz ise bununla vicdan azabı duyacaksınız. Bu kadar basit

Tamam o zaman şimdi sen sunucu aç AntiWDL pluginini indir bende AntiWorldDownloader modu ile giriyim ve sunucundaki mapı çalamıyacagımı anlamış olayım?
Plugini ekleyrek biraz engellersin bi kaç kod değiştirerek çalınabiliyor diye biliyorum.

Ben WDL nin orijinaliyle gireceğimi söylemedim? WDL nin gelişmiş sürümü var elimde engellenemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl