B
baranefebozkurt1
Ziyaretçi
evet o eklentiyi biliyorumda birkaç yerde gördüğüm bir detay dikkatimi çekip hoşuma gitti bende kullanmayı düşündüm bu sadece belirli yerlerde kırılan blocklar bi kırıktaşa dönüşüyor daha sonra yeniden aynı block oluyor bunu sanırım scriptle yaptılar eğer onun scriptini veya pluginini biliyorsanızda söylerseniz sevinirimMerhaba, isteğiniz için mine reset lite adlı eklentiyi kullanabilirsiniz.
Eklentide istediğiniz gibi istediğiniz yere yenilenme ekleyebilir, süresini ayarlayabilirsiniz.
Kullanımı oldukça basittir aşağıya birkaç kullanım videosu bırakıyorum.
Eklentinin az detaylı ancak türkçe kullanım videosu:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eklentinin detaylarıyla ingilizce videosu:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Umarım yardım edebilmişimdir, iyi forumlar dilerim!
Dediğiniz eklenti'nin adı blockregen'dir.evet o eklentiyi biliyorumda birkaç yerde gördüğüm bir detay dikkatimi çekip hoşuma gitti bende kullanmayı düşündüm bu sadece belirli yerlerde kırılan blocklar bi kırıktaşa dönüşüyor daha sonra yeniden aynı block oluyor bunu sanırım scriptle yaptılar eğer onun scriptini veya pluginini biliyorsanızda söylerseniz sevinirim
TeşekkürlerDediğiniz eklenti'nin adı blockregen'dir.
Eklentinin aşağıya nasıl kullanıldığını öğreten bırakıyorum.
Detaylı kullanım videosu:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu eklenti'nin türkçe kullanım videosunu bulamadım ancak istediğiniz eklenti budur.
Mesajım işinize yaradıysa en iyi seçerseniz sevinirim.
Rica ederim.Teşekkürler
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!