Bulundu Madenci / Teslimat / Minyon Ücretsiz Plugin Arayışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Poftuq

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
18
Minecraft
Poftuq
Merhabalar 1.16.5 skyblock sunucusu tasarlıyorumda bana ücretsiz olması şartıyla geik'in yaptığına benzer çiftçi plugini gibi ama madenci olan versiyonunu bulabilir misiniz. Bunun yanı sıra teslimat plugini ve jetminions gibi birebir aynı olan bir pluginde arıyorum. Teslimatı Veldorya diye birisi zamanında ücretsiz paylaşmış sanırım ama bütün linkler ya kırık yada kaldırılmış. Bu 3 plugini bana bulabilir misiniz iyi günler dilerim.

Teşekkürler 1.19 yazıyor eklenti sürümünde sunucum 1.16.5 paper spigot sorun olur mu ve madenci ile teslimat için bildiğiniz plugin var mı hala onlar eksikte
Bazen çalışıyor yüksek surum eklentilerde test sürümleri onlar teslimat için suanlik birsey soyleyemicem. Bilgisayara geçince VeldoryaTeslimatı atıcam ama farmer eklentisini anlayamadım nasil bir madenci diyorsunuz? Sadece madenleri mi toplucak

Bazen çalışıyor yüksek surum eklentilerde test sürümleri onlar teslimat için suanlik birsey soyleyemicem. Bilgisayara geçince VeldoryaTeslimatı atıcam ama farmer eklentisini anlayamadım nasil bir madenci diyorsunuz? Sadece madenleri mi toplucak
Geik'in farmer pluginin madenci hali yani adada kırılan kırıktaş - taş - elmas vb eşyaları toplayacak bunu geikin farmer pluginindeki toplayacağı eşyaları değiştirerek yapabilir miyiz acaba örnek olarak şöyle göstereyim
1736428253856.webp

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu sitedeki çiftçiyi nasıl indiricez tam olarak nereye atıcaz bulamadım java dosyası v.s yok

Geik'in farmer pluginin madenci hali yani adada kırılan kırıktaş - taş - elmas vb eşyaları toplayacak bunu geikin farmer pluginindeki toplayacağı eşyaları değiştirerek yapabilir miyiz acaba örnek olarak şöyle göstereyim Ekli dosyayı görüntüle 256794
Tabikide yapabilirsin hatırladığım kadarıyla main klasörün içinde items.yml olmalı oradan ayarlıyorsun

Teşekkürler indirdim fakat şu hatayı alıyorum hala
1736434251078.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl