Paylaşım MADEN ÜÇLEME SİSTEMİ!! ? | HR: New Beginnings Mod Paketi | Bölüm 10

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YunusLP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 450
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y

YunusLP

Ziyaretçi
Selamlar Forum Ben Yunus Kanalıma Hoşgeldiniz Umarım Videoyu Beğenirsiniz,Eğer Videoyu Beğenirseniz Videoya Yorumlarınızı Yazmayı Kanala Abone Olmayı Unutmayın :)

Her ne kadar yeni bir Youtube kanalı olsanız da kalitelisiniz. Bu yüzden yakın zamanda kanalınızın büyüyeceğini düşünüyorum :)

Minecraft'ta büyük sunucularda oyun videosu çekersen veya sunucu tanıtım videosu çekersen daha hızlı büyüyebilirsin.

Minecraft'ta büyük sunucularda oyun videosu çekersen veya sunucu tanıtım videosu çekersen daha hızlı büyüyebilirsin.
yardımcı olursan sevinirim :D en son hypixelde skyblock oynamıştım :D 2 yıl önce falan şuanda en populer sunucular ne üzerine ve hangi sunucular (sunucu tanıtımı yapmam :DSA:DA tanıtımdan ziyade ilginç bir server olur orada oynarım bir bakma tanıtım olur)

yardımcı olursan sevinirim :D en son hypixelde skyblock oynamıştım :D 2 yıl önce falan şuanda en populer sunucular ne üzerine ve hangi sunucular (sunucu tanıtımı yapmam :DSA:DA tanıtımdan ziyade ilginç bir server olur orada oynarım bir bakma tanıtım olur)
Bedwars skywars falan çekebilirsin popüler sunucular zaten CraftRise SonOyuncu gibi yerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl