Bulundu Maden Etkinliği Plugini Arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 748141

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhabalar MC-TR Kullanıcıları,

Sunucumun spawn dünyasında 40x40 bir alan var. Bu alan build yapımcıları tarafından maden alanı şeklinde tasarlanmış. Bende burayı belirli zamanlarda oyuncuların girip coin kazanabilecekleri bir etkileşimli maden alanına dönüştürmek istiyorum.

Etkileşimli maden alanından kastım "Block-Regen" veya "Minexfarm Regen" gibi eklentiler kesinlikle değil, bunların yanı sıra belirli zamanlarda bu maden alanı oyunculara açılabilecek ve bu zaman dolduğunda ise oyuncular bu maden alanını kıramayacaklar. Yani süre ile çalışan bir eklenti istiyorum.

Yorumlarınızı ve görüşlerinizi konunun altına bekliyorum, şimdiden teşekkürler :)

Kod:
command /madenbaslat:
    trigger:
        broadcast "&6[Etkinlik] &eMaden alanı 5 dakika boyunca açıldı!"
        region flag maden block-break allow
        wait 5 minutes
        region flag maden block-break deny
        broadcast "&6[Etkinlik] &cMaden alanı kapandı!"
bu skriptle, worldguard ile belirlediğiniz maden alanında 5 dakikaliğina blok kırmak aktif olacak daha 5 dakika sonra duracak. Madenleri catamines gibi eklentilerle yenileyebilirsiniz

Akşama doğru birisi atmazsa, günün belirli saatlerinde açılıp kapanan gelişmiş bir plugin atabilirim

Ücretsiz eklentim TaskScheduler ile worldguardda oyunculara kırma yetkisi verip geri alabilirsiniz.

Merhaba uzun zaman önce bunun için geliştirdiğim bir plugin vardı; şimdi siz özel bir şey arayınca biraz fixleyip buraya atmaya karar verdim. Yaşadığınız sorunlar olursa bana bildirin, bir kaç gün içinde daha gelişmiş bir şekilde bu plugini mc-tr'de paylaşacağım; ama şimdilik buyrun beta.

Zamanlı Maden Temel Komutlar​

- `/zm create <isim> <world> <minX> <minY> <minZ> <maxX> <maxY> <maxZ> <saat>` - Yeni maden oluştur
Örneğin /zm create Demir world X Y Z X Y Z 19:00-21:00
- `/zm delete <isim>` - Maden sil
- `/zm list` - Tüm madenleri listele
- `/zm info <isim>` - Maden bilgilerini göster
- `/zm reload` - Konfigürasyonu yeniden yükle

Özellikleri neler?
+ Oluşturduğunuz maden bölgesi sadece belirlediğiniz zaman aralığında açılır, ve açıldığında tüm sunucuya bildirim gider.
+ Zaman bitiminde otomatik kapanır ve oyuncuları configde belirlediğiniz kordinata atar (spawn'a tercihen)
+ Maden açık olduğu süre boyunca ekranda bossbar bilgisi
+ SQL desteği ile çoklu maden oluşturabilme
+ Yüksek optimizasyon ile sadece 2mb yük
+ Detaylı config

Asıl Sürümde Neler Olacak?
+ Zaman Madeni Lider Tablosu
+ Ücretli Maden (Oyuncular oyun içi para ile çeşitli madenlere giriş süresi alabilir)
+ PAPI Desteği
+ VIP'ler için extended zaman
+ PvE Maden (Dalga dalga silverfish saldırısı gelirken oyuncular maden yapmaya çalışacak)
+ Maden kapanırken geri sayım title
+ Daha optimize sistem ve küçük dosya boyutu

Asıl sürüm için profilimi takibe alabilirsin, iyi oyunlar dilerim!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
ilginiz için teşekkürler, umarım herkes için yararlı bir konu olur!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl