Madalyalar | Fikir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DjuitieTR | oSoloTurk

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
367
Selamlar
Beyler Geçen Günlerde Bi Sing Plugini Paylaştım Görmüşsünüzdür Madalya Sistemi Üzerinde Çalışıyorum Baya Sona Geldim Fikir İstiyorum Sizden Başka Ne Yapabilirim
Mevcut Durumu Görmek Için Alttaki Fotograflara Bakabilirsiniz.
Etiket:
@bertek41
@ImperialSwag
mJ3Oy0.png

EygGdZ.png

jQ80Om.png

JOaRbJ.png

Oy0Y44.png

güzel olmuş eline sağlık

Oyunda belli bi süre aktif olursa versin, ama hemen girip çıkıyosa alınsın, csgo rank sistemi gibi girmeyince, unranked

Hayır Böyle yapma Madalya Sistemini /profil ekle daha sonrasında belirli şeyler yapıldımı o madalyaları kazanalım ve bu madalyaları aldıkmı rütbe sisteminide hitap etsin ödüler versin :) bide LikeSistemi Olsun işde bi oyuncyya /profil de like verdikmi örn: 500 likede Like uzmanı gşbi bi madalya gelsin daha sonarınsa skyblock sunucuları için ada seviyesi 10000 i geçen adalara Level ustası madalyası Verilsin tabi level ustası madalyalarınında seviyeleri olmalı neyse bu kadar aklıma gelikçe belirtirim :)[DOUBLEPOST=1508763076,1508763016][/DOUBLEPOST]
Hayır Böyle yapma Madalya Sistemini /profil ekle daha sonrasında belirli şeyler yapıldımı o madalyaları kazanalım ve bu madalyaları aldıkmı rütbe sisteminide hitap etsin ödüler versin :) bide LikeSistemi Olsun işde bi oyuncyya /profil de like verdikmi örn: 500 likede Like uzmanı gşbi bi madalya gelsin daha sonarınsa skyblock sunucuları için ada seviyesi 10000 i geçen adalara Level ustası madalyası Verilsin tabi level ustası madalyalarınında seviyeleri olmalı Bide like sisteminde top sistemide olmalı dostum :) aklıma geldikçe yazarım

Devamlı Üye = oyunda 5 saat durunca verilir(Otomatik olması için AutoRankUp eklentisini kullanabilirsin)
Profesyonel = Klan Savaşları sunucusu ise en iyi klanın üyelerine Skyblock ise en iyi 5 ada sahibine
Mimar = Güzel yapılar yapana

Devamlı Üye = oyunda 5 saat durunca verilir(Otomatik olması için AutoRankUp eklentisini kullanabilirsin)
Profesyonel = Klan Savaşları sunucusu ise en iyi klanın üyelerine Skyblock ise en iyi 5 ada sahibine
Hayır Böyle yapma Madalya Sistemini /profil ekle daha sonrasında belirli şeyler yapıldımı o madalyaları kazanalım ve bu madalyaları aldıkmı rütbe sisteminide hitap etsin ödüler versin :) bide LikeSistemi Olsun işde bi oyuncyya /profil de like verdikmi örn: 500 likede Like uzmanı gşbi bi madalya gelsin daha sonarınsa skyblock sunucuları için ada seviyesi 10000 i geçen adalara Level ustası madalyası Verilsin tabi level ustası madalyalarınında seviyeleri olmalı neyse bu kadar aklıma gelikçe belirtirim :)[DOUBLEPOST=1508763076,1508763016][/DOUBLEPOST]
fikirleriniz çok güzel :D

Hayır Böyle yapma Madalya Sistemini /profil ekle daha sonrasında belirli şeyler yapıldımı o madalyaları kazanalım ve bu madalyaları aldıkmı rütbe sisteminide hitap etsin ödüler versin :) bide LikeSistemi Olsun işde bi oyuncyya /profil de like verdikmi örn: 500 likede Like uzmanı gşbi bi madalya gelsin daha sonarınsa skyblock sunucuları için ada seviyesi 10000 i geçen adalara Level ustası madalyası Verilsin tabi level ustası madalyalarınında seviyeleri olmalı neyse bu kadar aklıma gelikçe belirtirim :)
Bukadar İnce Detayları Ben Yaparsam Configure (Yanlış Yazmış Olabilirim) Olmaz Skriptle Uyumlu Yapabilirim Fakat Bunun Yanında
Ödüller Kısmını Şöle Birşey Olabilir
Ben Madalya: Give Şeklinde Bİrşey Yaparım Bi Oyuncuya O Madalya Verildiğinde Ordakileride Gerçekleştirir Bu Olabilir

Bunlarıda Önceki Cevabımdaki Gibi Sayılabilir Skriptle Kolayca Yapılabilir Pluginde Konsol Komutu Bıraktım Bundan Dolayı Otomatik Sistem Yapanlar Olursa Diye
fikirleriniz çok güzel :D
Hoş Fikirleri Var Bencede :D
Oyunda belli bi süre aktif olursa versin, ama hemen girip çıkıyosa alınsın, csgo rank sistemi gibi girmeyince, unranked
Bu Tek amaç Doğrusunda Kodlanmış Rank Sistemi Gibi Olmuş Sanki
güzel olmuş eline sağlık
Teşekkürler

Kıskanç bir insan değilim ama bende kodliyabilmek istiyom ya ;(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl