Madalya Neden Kazanamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
1.890
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selamlar MCTR Ailesi

Forumda birçok madalya var ve anladığım kadarıyla bir başarıyı tamamladığınızda o madalya otomatik olarak gelmeli
Ama ben foruma katıldığım zamandan bu zamana kadar hâlâ hiçbir madalyam yok
Sanki tamamladığım görevlerden madalya kazanamıyorum bu biraz can sıkıcı

Buna ek olarak küçük bir önerim var:
Forumda mevcut tüm madalyaları görebileceğimiz bir bölüm olsa ve biz görevi tamamladığımızda madalya otomatik olarak profilimize eklense çok güzel olur
Hem herkes hangi başarıları tamamlamış görebilir hem de bu durum benim gibi madalyası olmayanlar içinde iyi olabilir diye düșündüm

Siz de bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim​

Günaydın
Forumda 07:00 - 09:00 arası aktif olan üyelerimize verilir.

zZzz! İyi Geceler!.
Forumumuzda gecelerini boş geçirmeyen, 03.00 ve 05.00 saatleri arasında konu açan üyelerimize verilir.

Buraya Ait
MC-TR.COM üzerinde bir kere özel üyelik almış kişilere verilir.

Genç
Forumda 150 mesajı bulunan üyelerimize verilebilir. bu tarz bilmem ne kadar bașarımı tamamladığımı düșünüyorum ama hâla hiç madalyam yok sebebi nedir acaba

Uygun olduğunuz madalyaları talep etmek için forum desteği üzerinden talep oluşturmanız gerekiyor. TIKLA

Uygun olduğunuz madalyaları talep etmek için forum desteği üzerinden talep oluşturmanız gerekiyor. TIKLA
Annladım teșekkür ediyorum ilk yorumumda belirttiğim gibi madalyaları profil kısmımızdan talep edebilsek daha iyi olabilirmiș en azılan gözümüzün önünde olması daha kolay olurdu Allah bilir kaç tane madalya vardır 😅 hangisine uygun olduğumu zor bulurum gibi bütün madalyaları tek bir yerde göremediğimiz için

Annladım teșekkür ediyorum ilk yorumumda belirttiğim gibi madalyaları profil kısmımızdan talep edebilsek daha iyi olabilirmiș en azılan gözümüzün önünde olması daha kolay olurdu Allah bilir kaç tane madalya vardır 😅 hangisine uygun olduğumu zor bulurum gibi bütün madalyaları tek bir yerde göremediğimiz için
Rica ederim, madalyaları görüntülemek için TIKLA

Forumda madalya sistemi mi varmış valla yeni öğrendim he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl