Mad Max'teki Half Life 3 Easter Egg'ine Göre Gordon Freeman Öldü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByTheEfsane

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
16
Mad Max'te bulunan Easter Egg'e göre, Gordon Freeman öldüğü için Half-Life 3 çıkmıyor olabilir.

Bu çılgın fikir, TheLoudestAirhorn adındaki bir Reddit kullanıcısından çıktı; daha doğrusu onun bulduğu Mad Max Easter Egg'inden. Oyuncu, Mad Max'te Freeman olduğuna inandığı bir ceset buldu. Ki buna haklı sebepleri var!
3szjqqr_avsm.jpg

Cesetteki gözlük, Gordon Freeman'ın gözlüğü. Üstelik cesedin hemen yanında levye tutan bir kol ve etraftaki bir kutuda "3" sayısı bulunuyor. Parçaları birleştirseniz ortaya şimdiye kadar gördüğüm en ilginç Easter Egg çıkıyor.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
TheLoudestAirhorn'un paylaştığı diğer ekran görüntülerine de bakabilirsiniz.
Ayrıca sitelerdeki yorumlara göre insanlar bunun Half Life 3'ü beklemekte olan bizler olduğunu tahmin ediyor.Bakalım gelecek günlerde göreceğiz...
Alıntıdır: IGN Türkiye

O zamanda herkes ölmemiş mi zaten. G.F. Ölünce olay olmuş. Olm, Kate Upton ölmüş ya :(

Hiç half life oynamadım, düşünmüyorum da. Ama sebepsiz bir şekilde çıkmasını istiyorum. Ha bu arada sanırım half life 3 diye bir oyun var ama Japonya'ya veya Çin'e özeldi yanlış hatırlamıyorsam (hayır valve yapmamış oyunu).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl