Çözüldü MacOS minecraft FPS problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The ExE

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
Teraofficiql

Discord:

Tera_Official#0039

Merhaba MC-TR forum üyeleri
Şuanda MacBook Pro 2011 Bir bilgisayara sahibim fakat Minecraft sunucumda - diğer sunucularda FPS değerim 10-60 arasında oluyor hep.
Bilgisayar bilgilerim 8GB RAM

2,4 GHz Intel Core i5 işlemci bulunmakta ve 500GB da SSD bulunuyor
1 sene önce satın alırken formatlamıştım. 90GB şuanda kullanımda bulunmakta diğer tüm alanlar boş.
Ekran Resmi 2021-07-05 12.00.58.png

Lütfen OptiFine gibi tavsiyelerde bulunmayın bana program tarzı birşey lazım. Lütfen yardımcı olun

(konuyu yanlış yere açmış olabilirim özür dilerim)

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Fakat MacBook'ta .exe dosyaları açılmıyor ve bu uygulamanın MacOs desteği yok. (her ne kadar wine ile açılabilse bile çoğu dosya açılamıyor) Birkaç dakika önce bu programı denemiştim wine ile, fakat çalışmadı maalesef

ayrıca wine indirmeyin sizin de macbook'unuz varsa çünkü etkinlik monitöründen baktım şuanda CPU ve RAM'e işkence ediyor

Hackintosh mu kullanıyorsunuz

hayır hackintosh değil

orijinal minecraft ile mi deniyorsunuz? bende herhangi sorun olmuyor çünkü.

Hayır, TLauncher veya FPS artırır denilen Sawyrr Launcher kullanıyorum. Bazıları Badlion veya Lunar client önerdi fakat onlar için Premium hesap gerekiyor sanırım. Maalesef bir premium hesabım bulunmadığı için bunları kullanamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl