Macbook Air Hangi Sürümünü Tercih Ederdiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cremranyec78

Burak Aydın
Elmaslar
1.693
Minecraft
Cremranyec78

Discord:

Cremranyec78

Merhaba,

Ofisimde kullanmak için M4 & M2 Air modeli arasında kaldım, siz hangi sürümünü tercih ederdiniz. Arasında büyük farklar var mıdır? Arada ufak tefek böyle minecraft'a gireceğim için ekran kartlı pc önermezseniz sevinirim benim için şarja takmadan stabilite ve uzun ömürlülük lazım :D

Merhaba,

Ofisimde kullanmak için M4 & M2 Air modeli arasında kaldım, siz hangi sürümünü tercih ederdiniz. Arasında büyük farklar var mıdır? Arada ufak tefek böyle minecraft'a gireceğim için ekran kartlı pc önermezseniz sevinirim benim için şarja takmadan stabilite ve uzun ömürlülük lazım :D
Eğer bütçe çok fark etmiyorsa M4 MacBook Air al, çünkü daha uzun pil, daha serin çalışma, biraz daha güçlü GPU ve uzun güncelleme ömrü avantajı var

Artı olarak yapay zekaya ek güç katacak bir işlemci çekirdeği de varmış sanırım, yapay zekayı çok kullandığım için işe yarar diye düşünüyorum

M4 ile gerçekten çok güzel bir performans alabiliyorsun ayrıca sadece işlemci olarak bakma m4 kasada ekran farklılıkları vs gözle görülebilir düzeyde fark ediliyor m2 ye kıyasla

M4 ile gerçekten çok güzel bir performans alabiliyorsun ayrıca sadece işlemci olarak bakma m4 kasada ekran farklılıkları vs gözle görülebilir düzeyde fark ediliyor m2 ye kıyasla
Ekran olarak ta 120 fps + mat ekran kullanılmış sanırım m4'te, artık seçimim ondan yana olur :squint:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl