Macbook Air Bilgisayarım Çok Fazla Isınıyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elsum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 791

Elsum

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
16
Minecraft
xFurkanDomrul

Discord:

DoctorElsum#5120

Merhabalar arkadaşlar, Benim Macbook Air laptopum en fazla 98 derece en az'da 36 derece oluyor. lütfen yardım edin. laptopum genellikle 75 - 98 arası oluyor. balkon, dışarıya vesaire çıktığımda 36 - 40 derece oluyor. bunun sebebi ne olabilir lütfen yardım ediniz.
Dereceyi ölçmekte kullandığım program: iStat Menus
Genellikle girdiğim uygulamalar: BlueStacks, Discord, Google Chrome, Minecraft, Spotify, Safari
ama bunları hepsini açmıyorum, Genellikle 2 veya 3 uygulama açıyorum.
lütfen yardım edin.

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2019-06-20 14.40.35.png
    Ekran Resmi 2019-06-20 14.40.35.png
    10,4 KB · Görüntüleme: 228
birde bilgisayarın sıcaklığını düşürmek için iStat Menus Uygulamasını Kullanıyorum, Edit Fans kısmını 4500 yaptım.

Macbook Air gibi kaliteli ve gayet pahalı olan bu bilgisiyarda böyle bir şey yaşanması hali garip gibi gözüküyor. Termal macunu yenilettir.

fakat Laptop 2012 model yani 3 - 4 yıl oldu kullanalı bir kere bozuldu 1 yıl sonra yaptırdım

Benim bir önceki bilgisayarım da dizüstüydü ve 6 sene tek sorunu şarj girişi bozulması olarak dayandı. ( Marka: Samsung :D )
Termal macunu yenilettirmen ve fanı daha önce temizlemedilerse temizlettirmen sorununu çözebilir.

Bilgisayarın içerisini temizle, termal macun sür işini görmeye başlayacaktır.

tamam bir deneyeceğim, teşekkürler arkadaşlar.

termal macunu yenile.

Herşeyi eskimiş olabilir bilgisayarı değil 2012 ÇOK ESKİ BİR BİLGİSAYAR İÇİN!

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl