Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rokutai

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
92
Minecraft
rokutaitv

Discord:

rokutai

Selamlar sevgili forum üyeleri, bilindiği üzere bugün FIFA Kulüpler Dünya Kupası - Çeyrek Final bulunuyor.
Bir yanda Fluminense diğer yanda ise Al Hilal mevcut.

Fluminense oynan 4 maçında üstesinden iyi bir şekilde ayrılmıştır. Bu Al Hilal tarafı içinde geçerlidir.
Şimdi daha detaylı bir inceleme yapmak istiyorum Bu yüzden Muhtemel İlk 11'ler ve Başlarındaki kişiler

Fluminense tarafında
Teknik Direktör: Fernando Diniz
Muhtemel 11:
Fábio – Guga, Nino, Felipe Melo, Marcelo – André, Lima – Arias, Ganso, Keno – Cano

Al Hilal tarafındaysa
Teknik Direktör: Jorge Jesus
Muhtemel 11:
Bono – Saud Abdulhamid, Koulibaly, Al Bulayhi, Al Shahrani – Neves, Milinković-Savić – Malcom, Al Dawsari, Michael – Mitrović

Şunlara da dikkat etmekte fayda var.
Fluminense'nin tecrübesi ve marcelo gibi yıldıları dikkat çekiyor.
Al Hilal ise kadrosunda dünya yıldızlarıyla öne çıkıyor: Mitrović, Koulibaly, Milinković-Savić gibi isimlerle güçlü bir yapı oluşturdu.
Açıkcası kimin kazanacağını belli etmek çok zor özelliklede Al Hilal'in Manchester City'e gösterdiği performansdan sonra gözel Al Hilal'de
1751621915821.webp

Sizce sevgili forum üyeleri kim kazanır?

Açıkçası bu maçı birilerinin izleyeceğini sanmıyorum daha iyi maçlar vardı onların konusunu açman daha iyi olabilir

Açıkçası bu maçı birilerinin izleyeceğini sanmıyorum daha iyi maçlar vardı onların konusunu açman daha iyi olabilir
Bugün baktımda sadece bu var kulüpler dünya kupasında. Ah olaydıda açaydım <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl