Çözüldü mac ban var mı araştırdım bulamadım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tyxzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.206
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tyxzen

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
AllonS_YY

Discord:

AllonS_YY#3917

hiçbir plugin sitesinde vs macbanla ilgili bir şey yok tüm sunucu sahipleri mac ban olsa çok rahat edecekler çünkü ip değiştirmek için modemin düğmesine basmak yetiyor.

mac ban bilmeyenler için söyliyim mac ban harddiske atılan bandır bilgisayarı formatlamadan yada başka bir harddisk kullanmadan o bilgisayardan giriş yapamıyor

Format konusunda yanılıyorsunuz. MAC ban dediğiniz Bilgisayara atanan bir MAC IP'dir HWİD ban dediğimiz şey Her parçanın kendine ait bir seri numarası vardır onlara atılan bandır.
Format dahi atılsa o seri numarasını değişmez değiştirilemez. 3. parti ücretli programlar ile değiştirildiği görülmüştür.
Ve minecraft üzerinde böyle bir şeyin mümkün olacağını düşünmüyorum ama olursa çok iyi olabilir.

Modsuz bir sunucu client'ten kişinin mac adresini çekemediği için mac ban atılamaz. Ancak modlu sunucularda cliente bir çeşit mod kurarak mac ban atabilirsiniz.

hiçbir plugin sitesinde vs macbanla ilgili bir şey yok tüm sunucu sahipleri mac ban olsa çok rahat edecekler çünkü ip değiştirmek için modemin düğmesine basmak yetiyor.

mac ban bilmeyenler için söyliyim mac ban harddiske atılan bandır bilgisayarı formatlamadan yada başka bir harddisk kullanmadan o bilgisayardan giriş yapamıyor
Özel bir client kullanmadıkça ne yazık ki HWID ve MAC yasaklanması Minecraft'da mümkün değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl