Taiizor
every 25 minute:
loop player:
execute console command "eco give %loop-player% 99"
24. dakikada giren oyuncunun 1 dakikada 90tl alması ne kadar iyi bilemem xdKod:every 25 minute: loop player: execute console command "eco give %loop-player% 99"
on join:
while player is exists:
add 1 to {_s::%player%}
if {_s::%player%} to is 25:
set {_s::%player%} to 0
add 90 to player's balance
wait 1 minutes
Taiizor
24. dakikada giren oyuncunun 1 dakikada 90tl alması ne kadar iyi bilemem xd
Kod:on join: while player is exists: add 1 to {_s::%player%} if {_s::%player%} to is 25: set {_s::%player%} to 0 add 90 to player's balance wait 1 minutes
Taiizor
on join:
player has permission "Taiizor.Yetki"
while player is online:
.........
........
.....
Dostum konuyu oku 90 diyor :), benim kodumda senin kodunda aynı şekilde ama seninki hatalı, 24. dakikada gelen kişi 1dk sonra hemen alır, benimki veriable kaydetmior ztn _ var biliyorsun. (lütfen bunu üstüne laf söyleme eğer bi meselen varsa skype-dc den görüşelim)Yanılıyorsun :D 90TL Değil 99TL. Ki Benim Kodum Mu Yoksa Senin Kodun Mu Sunucuyu Daha Fazla Yorar, Tartışmayalım İstersen :D
isteğine gelelim hemenBuna yetki eklenebilir mi?
on join:
if player has the permission "maas.alma":
while player is exists:
add 1 to {_s::%player%}
if {_s::%player%} to is 25:
set {_s::%player%} to 0
add 90 to player's balance
wait 1 minutes
Taiizor
:)sanki seninkinde gitmiyor :D sendede 25 dakikanın her salisesini hesaplıyor, benimki tam arkadaşın istediği gibi ayrıca ;)Oh ne Güzel :D Variable Kaydetmiyor Da O Bilgileri Nerde Tutuyor Zannediyorsun? :D Her Türlü RAM'dan Gidiyor ;)
Taiizor
:)sanki seninkinde gitmiyor :D sendede 25 dakikanın her salisesini hesaplıyor, benimki tam arkadaşın istediği gibi ayrıca ;)
İlk dediğim gibi 24. dakika 59. saniyede giren kişi beleşten 90TL alır.Ben Benimkinde Gitmiyor Demedim Ki :D Seninkinde Oyuncu Ne Kadar Çoksa O Kadar Çok Gidicektir :D Benim Kodum Da Hemen Hemen Sabit ;)
Mrtol
kardeş tamam profesyonel skriptersin tamam senin yaptığın çok daha performanslı tamam.Ben Benimkinde Gitmiyor Demedim Ki :D Seninkinde Oyuncu Ne Kadar Çoksa O Kadar Çok Gidicektir :D Benim Kodum Da Hemen Hemen Sabit ;)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!