M & A | Tasarımdan yazılıma her türden eşsiz hizmet! - KONU GÜNCELLENDİ!

çok şık gözüküyor başarılar

Tasarım alanında gördüğüm en iyi ekip. Tek kelimeyle muhteşem. Başarılarınızın devamı dileğiyle!

Şahsen M&A favori ekibim, üstlerde bir yorumum daha var ama tekrar atmaktan zarar gelmez. Bir konu tasarımı daha aldım sağ olsun Anathory hep düzenledi baştan savma yapmadı çok iyi bir tasarım çıkardı ortaya. Tavsiye ederim

Bu ekipten 7 8 ürün satın aldım hiç birinde en ufak bir sorun yaşamadım piyasadaki en iyi ekiplerden bir tanesi ❤️

Bol kazançlar ustam

Kendilerini deneyimlemiş arkadaşlarımın bana söyledikleri yorumlar gerçekten iç açıcı, yakında sunucu açmayı düşünürsen mutlaka size rahatsız edeceğim. Başarılar Dilerim <3

3. yorumum galiba ya da 4 bilemiyorum,
Bir de logo aldım tekrar tekrar bu takımın kalitesini anlatmaya gerek yok yaptıkları işler ortada verdikleri hizmet ortada şiddetle tavsiye edilir.

M&A Farkı. Bu ekip alanında çok sağlam. Adamlar işini hakkıyla yapıyorlar ve bir sorun olunca direk yardım ediyorlar. Kesinlikle öneririm. Ve yaptıkları projeye karşı dürüstler. 1.8'de çalışmayacaksa direk söylüyorlar.

sanathory, miyavdi harika bir topluluk ben susarım arkadaşlarımızın kalitesini izlerim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl