M & A | Tasarımdan yazılıma her türden eşsiz hizmet! - KONU GÜNCELLENDİ!

M & A yepyeni ürünler ile karşınızda! Konuyu açtığımızdan beri satılığa koyduğumuz eşsiz ürünler aşağıda yer alıyor!

aRoulette - Eşsiz bir rulet skripti!
HeSpawners - Türkçe Spawner eklentisi!
Kaptanın Görevleri - Farklı bir görev eklentisi!
Harley AntiCheat - Tüm hilelere son verebilen kusursuz hile koruma eklentisi!

Ayrıca bu süreçte yanımıza olan herkese teşekküre ederek M & A'in 5 ayda yaklaşık 150 sipariş sayısına ulaştığını da bildiririm.

Teşekkürler <3

tüm eklentilerinizi inceledim aşırı güzel plugin paketlerini düşünemiyorum :))

KRALLIK YOLU! ANAThORY STORE

Son düzenleme:
Başarılar dilerim...

Zaten müşteri yorumu atmışım da, bu ekibin üstüne şu anda bir ekip tanımıyorum şahsen. Yakında yakut rozetle geliyorum !

Tekrardan bol satışlar.​

discord bot aldım umuttan kesinlikle tavsiye ediyorum hem samimi bi ortamlarıda var

Müşteri yorumlarında kenimi gördüm ünlü oldum, hehehey

Son düzenleme:
ekipteki bir çoğu kişiyi biliyoruz güzel bir takım ama forumda pek kendileri ile ilgili çalışmalar göremedim ve konuyu 15 Nisan 2020 da güncellemiş siniz yeniden güncellemenizde fayda olabilir :)
M & A kategorisinde satışta olan stok ürünlerimiz mevcut. Ayrıca konu üzerindeki bannerlara tıklayarak da şimdiye dek yapılan çalışmalara ulaşabilirsiniz, iyi günler ^^

Son düzenleme:
Kendilerinden tasarım ve eklenti paketi sipariş verdim çok cana yakınlar <3

başarılar

Cidden çok güzel bir takım herhangi kötü bir yanını görmedim aksine her işlerini çok iyi yapıyorlar.

Her ne kadar, pek çok anlaşamamazlığımız olsa'da, açtığım konular'da doğru ama bir o kadar'da kırıcı şeyler söylesen'de güzel bir ekipsiniz hele ki @AhmetDinc 'in olduğu bir ekip iyi bir ekiptir, Başarılar dilerim.

her ne olursa olsun düşman değil dost edinmeye çalıştım çalışıyorum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl