M & A | Tasarımdan yazılıma her türden eşsiz hizmet! - KONU GÜNCELLENDİ!

@Anathory
Düne kadar @EmirhanSHN size dolandırıcı derken kötüleme yapıyordunuz. Şimdi ise "müşteri" olarak alıyorsunuz tabii ki beni alakadar etmiyor. Kendi sözünüzü yere eğiyorsunuz..
Maalesef bu birileriyle iş yaparken size sormuyoruz. Kimle iş yapıp kimle iş yapmayacağımız bize bağlı. Tavırlarınız sebebiyle arkadaşa satış yapma sebeplerimi dahi açıklamayacağım, hak etmiyorsunuz.

İyi günler.

Maalesef bu birileriyle iş yaparken size sormuyoruz. Kimle iş yapıp kimle iş yapmayacağımız bize bağlı. Tavırlarınız sebebiyle arkadaşa satış yapma sebeplerimi dahi açıklamayacağım, hak etmiyorsunuz.

İyi günler.
Açıklanacak pek birşeyin olduğunu sanmıyorum. 2,3 kuruş için scili kötü durumda olan birisine satış yapıyorsunuz bu gayet açıklayıcı. Ayrıca açıklama bekleyen birisinin olduğunuda pek sanmıyorum.

İyi satışlar.

Açıklanacak pek birşeyin olduğunu sanmıyorum. 2,3 kuruş için scili kötü durumda olan birisine satış yapıyorsunuz bu gayet açıklayıcı. Ayrıca açıklama bekleyen birisinin olduğunuda pek sanmıyorum.

İyi satışlar.
Arkadaşlar afedersiniz de siz kim oluyorsunuz ki benim satış yapacağım kişileri seçebiliyorsunuz? Dilediğime satış yaparım. Senin hakkında da dolandırıcılıklar açılmıştı ama ben gene de sana satış yapmıştım.

Arkadaşlar afedersiniz de siz kim oluyorsunuz ki benim satış yapacağım kişileri seçebiliyorsunuz? Dilediğime satış yaparım. Senin hakkında da dolandırıcılıklar açılmıştı ama ben gene de sana satış yapmıştım.

Hayır yapmamıştın. Benim neden çıktığımı da gayet iyi biliyorsun Necati. Senin gibi birisinin scili kötü olan birisine satış yapmaya başlaman neden gündeme oturmasın?

Hayır yapmamıştın. Benim neden çıktığımı da gayet iyi biliyorsun Necati. Senin gibi birisinin scili kötü olan birisine satış yapmaya başlaman neden gündeme oturmasın?
Ah, ben de diyorum bunların burada işi ne. Demek tek amacın gelip beni gündeme çıkarmaktı. Rahat ol, ben dolandırıcılıkla değil satışımla otururum gündeme. Her ağzı olan konuşuyor.

Peki sanane adam isteği kişi ile satış yapar konuşur patronumusun sen onun ha ?

İnsanlar istediği kişiye istediği ürünü satmakta özgürdür buna 3. şahıslar karışmasıda yanlış bence.

Başarılarınızın devamını dilerim.

Başarılar .

Benim kadar PRO XXXLARGE.C.c.C. 31 + 9 = 40 olmasalarda mükemmel bir ekip. Başarılar.

Efsane olduğunuzu söylemiş miydim? biraz geç oldu fakat bol satışlar! :'D

*Adamsın!

Sanat ve Miyavdinin birleşimiyle güzel bir ekip çıkmış ortaya. İkinizede başarılar dilerim, hayırlı satışlar, bol kazançlar :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl