Tasarım M & A | Özel konu tasarımı. - GizemliOyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel yeşil temalı reklamları değil de websitesi ve premium olmayan hesaplara attıkları reklamlara benziyor. Türkiye reklamlarında görülemiyor olabilir o konuda bir fikrim yok ama ben birçok kez karşılaştım :( Ekli dosyayı görüntüle 107113
Bu "Spotify'ın tarzı"ndan çok modern tasarımın tarzı. Modern bir tasarımcı olarak da bunu kullanmam doğal. Bilgilendirmen için teşekkür ederim, yavaş yavaş tarz değiştirmeye çalışıyorum fakat benim gözüme hoş gelmezse (ki anlayacağın üzere modern seviyorum) yayınlayamam. Bakalım...

Bu "Spotify'ın tarzı"ndan çok modern tasarımın tarzı. Modern bir tasarımcı olarak da bunu kullanmam doğal. Bilgilendirmen için teşekkür ederim, yavaş yavaş tarz değiştirmeye çalışıyorum fakat benim gözüme hoş gelmezse (ki anlayacağın üzere modern seviyorum) yayınlayamam. Bakalım...
Tarzın iyi veya kötülüğüyle ilgili bir yorum yapmadım sadece bana neyi anımsattığını söyledim, kariyerinde başarılar

pek sevmedim fazla klasik duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl