Tasarım M & A | Özel konu tasarımı. - GarozNetwork

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anathory

M & A | Tasarımdan animasyona her türden hizmet!
Elmaslar
1.291

Discord:

Anathory#8248

GarozNetwork Minecraft sunucusuna yapılan konu tasarımıdır. Bu tarz konu tasarımları için iletişime geçin: Anathory#8248

36719890979339.5e25eadbc687f.jpg

b8ae2790979339.5e25eadbc6008.jpg

8574b290979339.5e25eadbc70e8.jpg

258bd790979339.5e25eadbc5a93.jpg

Anathory#8248

Senin her yaptığın konu tasarımı eşşiz güzellikte, bu da onlardan biri tabiki. Başarılar.

Tasarım güzel gözüküyor fakat bölünmüş tasarımları kendimce çok sevmiyorum ama tasarım hoş ve güzel.

Konu tasarımı çok güzel eline sağlık @Anathory

Niye bu kadar iyisin laaan!

Teşekkür ediyorum @Anathory e. 2 gün içerisinde bitirdi tasarımı. Mükemmel den daha mükemmel.

Her tasarımın gibi bu da eşsiz bir güzellikte, her ne kadar yeşil rengi çok sevmesem de eline değdiğinde mükemmel bir hal almış. Bayılıyorum, sana ve tasarımlarına.

Eline sağlık, güzel ve sade olmuş.

Görünce mutlu oldum, ne kadar iğrenç tasarımlar var forumda :(

Her zaman paylaş olur mu? :<3:^^

Harika bir tasarım yeşil renkler çok ve çok hoşuma gitti :)) her zaman ki gibi kaliteli bir tasarım yapmışsın @Anathory Başarılar.

Uzun sürenin ardından tekrardan tasarım paylaşmanıza sevindim ki eskisinden çok daha güzel tasarımlar yapmaya başlamışsınız. <3

Sistemler bölümünü pek beğenmedim, onun dışında güzel. Başarılar.

Uzun sürenin ardından tekrardan tasarım paylaşmanıza sevindim ki eskisinden çok daha güzel tasarımlar yapmaya başlamışsınız. <3
Bu yorumu yok varsayıyorum @Anathory müsadenle. (eskisinden çok daha güzel tasarımlar yapmaya başlamışsınız) Necati ne zaman yaptık kötü oldu varsa bana atın ben kızıcam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl