M & A | aRoulette (by Ahmet Dinç) - 3 boyutlu, 0 değişkenli ve tamamen YAML'lı eşsiz rulet skripti!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M(and)A
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.743
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M(and)A

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
358
Discord İzni

Discord:

Melowdy#0163

Selamlar! Ben Ahmet "iKl0udy" DİNÇ. Yaklaşık 2-3 yıldır JAVA, 3 boyutlu modelleme, skript gibi alanlarda uğraşıyorum. Beni daha önce tanımamış olmanız elbette normal. Çünkü çok fazla aktif takılmadım fakat artık M&A ile birlikte yeni projeler ve ürünler ile herkese hitap etmeyi amaçlıyorum. Bu bir skript, evet evet! Gördüğünüz 3 boyutlu, 0 değişkenli, tamamen YAML'li, 0.1 TPS kaybı gibi parlak özelliklerine rağmen, bunlar yeterli olmadı benim için. Bu sebeple ekleyebildiğim her şeyi ekledim. Ayrıca bu skript M & A'in eklenti paketlerinde çok daha düşük bir fiyata bulunur.

nGPB9y.jpg

da84eb89d8e783d59cbef2249c34aeb0.gif

nGPzV8.jpg

32aaf2e647e74fd6353cbdef43df604f.gif
nGPWvA.jpg

2020-02-22_17.36.09.png

unknown.png

unknown.png

nGPiT6.jpg

Harika bir skript olmuş ellerinize sağlık. Hayırlı satışlar dilerim. Fiyatını da hak ediyor.

Arkadaşı tanırım yaptığı skriptler şahanedir, bu skript'e de bayıldım tek kelime ile muazzam, başarılar dilerim.

Sadece takım mı? Bence bir takımdan daha fazlası siz bu işin ferdi olmuşsunuz. Sahiden nasıl böyle güzel sistemlere imza atıyorsunuz? Açıkçası bu sistemin tam aslını görünce ağzım açık kaldı. Hele ki bir Türk yapımı! Gerçekten eline, emeğinize ve kolunuza sağlık. Gerek konu tasarımıyla gerekse de yapıtlarınız ile günümüzü şenlendirdiniz. Ek olarak; Açtığınız bu konu içerisinde şahsi yorumumun da yer almasına çok sevindim. <3

OmEN TaNRıM Bu nE? MÜK! ?

Evet, başarıyorlar ancak bu alanlarda pek başarılı olan insanları göremiyoruz ama sizin gibi parlak bir ekip bizlere umut veriyor <3
Başaranların yarısı bile bir yere kadar başarıyor sonrasında salıyor herşeyi.

Ahmet yaptıda ne kötü oldu aslanım?

Çok güzel olmuş ve fiyatıda ucuz.

Reis güzel hoş skript yapmışsın. Görseli harika lakin bu hiç lag yapmaz mı? O dönerken lag yapmaması ihtimal bile değil.

fenna olmuş, geliştirirsin bunu

Ellerinize sağlık, tam anlamıyla fiyat performans skripti denilebilir.
Daha nice skriptlere, başarılar...

Reis güzel hoş skript yapmışsın. Görseli harika lakin bu hiç lag yapmaz mı? O dönerken lag yapmaması ihtimal bile değil.
Merak etmeyin hiç lag yapmaz, java ardından datapacke çevirmeyi düşünüyorum. Şuan bile lag yapmıyor dediğim gibi 0.1 bir tps loss ama 69 MB ram kullanıyor o yüzden java + datapack güncellemesi gelicek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl