ImKami#9999
Teşekkür ederim :)Eline saglik guzel olmus sv icin eylenceli minigames haritasi
mudlusamoi#5646
ImKami#9999
Teşekkürler ama para şu an ana önceliğim değil , ama yapabilirimBöyle terrain yapabiliyorsan senden lolün sihirdar vadisini veya farklı oyunların haritalarını minecrafta döküp satmanı öneririm :)
Ellerine sağlık bu arada efso olmuş.
ImKami#9999
Teşekkürler :)Ellerine saglık moruq @smt287 nin dedigi gibi oyun mapları
yapıp satabilirsin fakat satmayıpta serverlerede
hediye edebilirsin bu senin görüşün fakat
eger yaparsan senden 'Dota'Adlı oyunun mapını istiyebilirim
ellerine saglık 10 numara 10 yıldız olmus :)
Skypke:Leqanda310
mudlusamoi#5646
Ücretsiz sunduğunuz haritalar bu bölümde durabilir. Hizmet kısmına ücretli veya ücretsiz sıfırdan bir kişiye harita yapımı konuları açılabilir. Yani burası daha uygun.Teşekkürler :)
@smt287 efendim birşey rica edicem acaba konumu hizmetler bölümüne taşıyamazmısınız ? sonuçta ben bunu bi hizmet olarak dağıtıyorum ücretsiz olduğunda hizmet olmuyormu ???
çünkü Harita veya küp sanatı olsa map i vermezdim
ImKami#9999
istediğiniz her yere atıyabilirsiniz. öyle biliyorum[DOUBLEPOST=1500564234,1500564223][/DOUBLEPOST]Eline saglik guzel olmus,
adamların baslangıç noktalarını göremedim
ama map başarılı
tamamdır , Teşekkürler[DOUBLEPOST=1500564261][/DOUBLEPOST]Ücretsiz sunduğunuz haritalar bu bölümde durabilir. Hizmet kısmına ücretli veya ücretsiz sıfırdan bir kişiye harita yapımı konuları açılabilir. Yani burası daha uygun.
Teşekkür ederim :)Harika bir harita olmuş elinize sağlık. Başarılar :).
ImKami#9999
Teşekkür ederim :)Harita'nın Renkleri Gözlerimi Büyüledi. Başarıların Devamını Dilerim. Eline Sağlık.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!