Lynch | Konu TASARIMI V2

Lynch

Göz Düşürme Sanatı Nedir?
Elmaslar
1.708

Discord:

Lynch#7622

Merhaba Değerli Forum üyeleri bugün sizlere yapmış olduğum 2. Tasarımı göstermek istiyorum.

(Fikirlerinizi Bekliyorum)

rlcdCc.png

rlgkte.png
rlgRjP.png

rlgxFy.png

rlgLYj.png

Her ne kadar daha 2. konu tasarımı çalışmanız olsa bile oldukça güzel bir çalışma olmuş ki şahsen ben çok beğendim. Emeğine de sağlık ?

Herkes tasarımcı olacak diye bir kural mı çıktı ya? Neden herkes tasarım yapıyor. Yapanlarda bari özgün bişey çıkartsın. Herkes aynı tipten konu tasarımı çıkarıyor kime baksam aynı. Klasik konu tasarımı işte...

İdare edecek bir tasarım ellerinize sağlık

Tasarımı güzel, fakat kullanılan yazı tipi çok kötü yazı tipinizi değiştirmenizi öneririm.

Tasarım hoş görünüyor, yazı stiline de ufak bir değişiklik yapıldı mı harika! :<3:

Aslında sadece gücümüz'deki kısımın yazı tipi kötü olmuş diğer yerlerin yazı tipi güzel.

Ağır bir eleştiri olacak bu yüzden de her noktaya dikkat etmeni istiyorum. Yazıların boyutları çok kötü. İyi bir orana sahip değil. Yazı boyutunu neden "Yolu Dönüştür (CTRL + T)" ile dönüştürüyorsun? Shift tuşuna basılı tutarak yaparsan aynı orana sahip büyür ve tam noktayı yakalarsın. Ben pek tercih etmem direkt olarak yazı boyutlarını üst kısımdan değiştiririm fakat sen bunu yapmıyorsun. Yazılar bu yüzden de pek yakışmış diyemem.

Dediğim gibi, cetvel kullan. Böylece bir sayfayı rahatlıkla eşit parçalara bölebilirsin. Bu sana işlemsel olarak kolaylık sağlayacak. Ayrıca yazı fontunu değiştirebilirsin. Herkes aynı fontu kullanıyor zaten. İkonları da Shift tuşuna basılı tutarak CTRL + T yapıp dönüştürebilirsin.

Ağır bir eleştiri olacak bu yüzden de her noktaya dikkat etmeni istiyorum. Yazıların boyutları çok kötü. İyi bir orana sahip değil. Yazı boyutunu neden "Yolu Dönüştür (CTRL + T)" ile dönüştürüyorsun? Shift tuşuna basılı tutarak yaparsan aynı orana sahip büyür ve tam noktayı yakalarsın. Ben pek tercih etmem direkt olarak yazı boyutlarını üst kısımdan değiştiririm fakat sen bunu yapmıyorsun. Yazılar bu yüzden de pek yakışmış diyemem.

Dediğim gibi, cetvel kullan. Böylece bir sayfayı rahatlıkla eşit parçalara bölebilirsin. Bu sana işlemsel olarak kolaylık sağlayacak. Ayrıca yazı fontunu değiştirebilirsin. Herkes aynı fontu kullanıyor zaten. İkonları da Shift tuşuna basılı tutarak CTRL + T yapıp dönüştürebilirsin.
Yorumunu dikkate alacağım ♥️
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Aslında sadece gücümüz'deki kısımın yazı tipi kötü olmuş diğer yerlerin yazı tipi güzel.
Tasarım hoş görünüyor, yazı stiline de ufak bir değişiklik yapıldı mı harika! :<3:
Tasarımı güzel, fakat kullanılan yazı tipi çok kötü yazı tipinizi değiştirmenizi öneririm.
Yorumlarınız için teşekkürler ?

Tasarım harika olmuş ? Elinize emeğinize sağlık.

İdare eder.

Gayet güzel olmuş, eline sağlık

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl