Bulundu LykiaTEAM|Pluginer-YardımcıMimar Alımları AKTİF !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MsTR

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
54
1-png.28367

1.png

Hepinize Selam Olsun Dostlarım !
Sizlerin de bildiği gibi sunucuları sunucu yapan kalitedir. İşte biz bu konuda devreye girmekteyiz.. Yaklaşık 5 yıldır bu işin içerisinde olan bizler bilgimizi daha iyi mecralara aktarmak için buralardayız..
PEKİ BİZ KİMİZ ?

2.png

2-png.28373

Hiwatari'den başlamak gerekirse takımın kurucusudur. Minecraft haricinde türlü online oyunlarda görev almış, Photoshop gibi türlü adobe ürünlerinde yeteneği olan bir zat.

Alucard tam manasıyla mimar diyebileceğiniz birisidir. Kafasındaki kurgusunu en rasyonel şekilde haritaya aktarabilecek birisidir. Zaten ekibimize katıldığınız zaman kendisini daha iyi tanıyacaksınız..

İletişim
Yakın zamanda discord adresimiz tekrardan aktif olacaktır..
Şimdilik yorumlardan belirtebilirsiniz..

Başvuru
Yorumlarda şu şekilde paylaşımlarınız dikkate alınacaktır..
İsim:
Örnek Çalışmalar[Varsa]:
Plugin&Mimarlık Bilgisi:

Peki bizim sizden istediğimiz nedir ?
Pluginer anlamında ufak tefek eksikler yaşıyoruz. Bu sebepten ötürü takımımıza bir pluginer almak istiyoruz..
İşte Aradığımız Özellikler
>Orta-Üst Derece Plugin Bilgisi
>Orta Derecede Skript Bilgisi
>Takım Çalışmalarında Yer Alabilmesi
>Üslup Olarak Kendini En Verimli Şekilde Aktarabilmesi
>Son Olarak'ta Takım Kurallarına Riayet Etmesidir..

>Yardımcı Mimar
>Tasarım anlamında yeteneği olan Alucard'a yardımcı olabilecek nitelikli yardımcı mimar alımımızda aktiftir !
------------

Kendini bu kurallara uygun görüyorsan hemen bizimle yorumlardan iletişime geçmelisin.
Sevgi&Saygılarımızla

SELAM OLSUN !

Birkaç örnek koysaydınız keşke.

Selamlar !

Yeni bir oluşum olduğumuz için eskisi ile kıyaslamak yerine daha yenilikçi işler yapmadığımızdan ötürü geçmiş tasarımları kullanmadık..
İlginiz için teşekkür ederim.

Merhaba
Ad-Soyad : Burak Ç--i--aş
Kaç Yıldır Pluginersiniz : 2 YIL
Kaç Yaşındasın : 15
Kendinen Kısaca Bahset : Asla Egolu Biri Değilimdir Ve Bilgimi %100 %95 %85 Felan Demiyorum Hiçkimsenin Bilgisi O Kadar Değildir Olsa Olsa 2 3 Kişi Herkesin Mutlaka Bilmediği Yerler Vardır + Benim Bilgimin %75 Olduğunu Düşünüyorum + Adaletli Hak Gözetmeyen Biriyimdir Saygılı Sevgili Biri İŞİMİ Herzaman İyi Yaparım Diyeceklerim Bu Kadar

Discord: TakvaTurk#1521

Genellikle Dİscord Kullanırım

Ücretsiz Çalışmıyorum :(

Başvuru
İsim:Berke Barış Ender
İletişim Adresleri: Dicord:_Berkender_#6110
Örnek Çalışmalar[Varsa]:
Plugin&Mimarlık Bilgisi: Mimarlık
Ek not: Size dış buildim çok iyi gelmeye bilir ancak ben süslemeler iç tasarım üzerinde buildde daha etkiliyimdir o yüzden bu notun dikkate alınmasını isterim teşekkürler
2017-07-14_15.36.59.png
2017-07-14_15.37.14.png

İsim: Yunus
Mail: [email protected]
Discord: ! Yunus / 18#4202
Örnek Çalışmalar[Varsa]: Craftus Network, Ivanos Network, HUBTÜRK
Plugin&Mimarlık Bilgisi: Pluginerlik.

Selamlar !

Hepinize belirtilen adreslerden ulaşılmıştır.. Lütfen en kısa zamanda geri dönüş yapınız.

İsim: Eren
İletişim Adresleri:
- Discord: WON5#6087
Plugin Bilgisi: Orta seviyede Java ve Skript bilgim olduğuna inanıyorum.
Aslında çok aktif olarak bulunacağımı düşünmüyorum fakat ekip ortamında çalışmaya alışmak için gruba katılmak istiyorum.Her konuda yardım edebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl