SlipBey
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- Slip_Bey
Discord:
Slipknot ?#2494
Hepinize merhaba MC-TR form üyeleri;
Lydoria Network sunucumuz son zamanlarda getirdiği yeniliklerle beraber kadrosunu da yenilemektedir. Daha geniş kitlelere hitap etmek amacıyla yeni yetkililer almak istiyoruz.
Şartlar:
- En faz 15 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir.
- Oyuncular ile aranızda bir problem olmaması gerekmektedir.
- Herhangi bir yönetim ekibi (moderatör, yönetici, kurucu) ile aranızda bir problem olmaması gerekiyor.
- Daha önceden ciddi ceza geçmişi (küfür/reklam/cinsellik vs.) olmaması gerekiyor.
- Haftalık en az 20 saat oyuna girme süreniz olması gerekiyor.
- Yönetimle iyi anlaşacak, ekiple çalışmayı bilecek ekip arkadaşları arıyoruz.
Dikkat! Lütfen başvuru ile ilgili sorular sormayın. Örnek: Başvurular okunuyor mu ? Ben seçildim mi ? Ne zaman alınırız ?
Bilgilendlrme: Başvurular için herhangi bir süre sınırı yoktur, lütfen sabırlıca bekleyin. Eğer seçilirseniz formdaki vermiş olduğunuz iletişim bilgilerinizden size ulaşacağız.
Sunucu IP: mc.lydoria.network
Sunucu Site:
Başvurmak isteyen arkadaşlar:
Lydoria Network sunucumuz son zamanlarda getirdiği yeniliklerle beraber kadrosunu da yenilemektedir. Daha geniş kitlelere hitap etmek amacıyla yeni yetkililer almak istiyoruz.
Şartlar:
- En faz 15 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir.
- Oyuncular ile aranızda bir problem olmaması gerekmektedir.
- Herhangi bir yönetim ekibi (moderatör, yönetici, kurucu) ile aranızda bir problem olmaması gerekiyor.
- Daha önceden ciddi ceza geçmişi (küfür/reklam/cinsellik vs.) olmaması gerekiyor.
- Haftalık en az 20 saat oyuna girme süreniz olması gerekiyor.
- Yönetimle iyi anlaşacak, ekiple çalışmayı bilecek ekip arkadaşları arıyoruz.
Dikkat! Lütfen başvuru ile ilgili sorular sormayın. Örnek: Başvurular okunuyor mu ? Ben seçildim mi ? Ne zaman alınırız ?
Bilgilendlrme: Başvurular için herhangi bir süre sınırı yoktur, lütfen sabırlıca bekleyin. Eğer seçilirseniz formdaki vermiş olduğunuz iletişim bilgilerinizden size ulaşacağız.
Sunucu IP: mc.lydoria.network
Sunucu Site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Başvurmak isteyen arkadaşlar:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Moderatör tarafından düzenlendi: