Lydia Network Yetkili Alımı Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an sunucumuz için başvuruların hala açık bir durumda olduğunu belirtmek isterim. Sunucumuza gerçekten çok iddialı kişiler başvuruyor. Ancak önümüzde ki aylarda sunucumuza ciddi reklam vereceğimiz için uzman bir yetkili kadrosu arıyoruz. Tecrübeli olduğunu düşünüyorsan başvur.

Adınız :Ahmet
Soyadınız :Efe
Tecrübeleriniz :Bir Çok Sunucuda Yani 100 Geçik Serverde Yetkili oldum
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsun? : Başka Sunucları Hak Etmiyorum Bence En ideal Server sizsiniz
Sunucumuz içerisinde bir yasaklanma aldınız mı? : Kesinlikle Hayır
Sunucumuza haftalık ortalama kaç saat ayırabilirsin? : Okullar Kapanıyor En Az 12 Saat
Yukarıda olan şartları kabul ediyormusun? :
evet

Discord :
Lokumcubpia/AlleyCat#0678

Adınız : Arda Ahmet
Soyadınız : Yavuz
Tecrübeleriniz : Başka sunucularda oyunculara, en iyi şekilde bilgilendirme yapmış bulunmaktayım.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsun? : Artık, kendimi daha iyi yerlerde geliştirmek istiyorum.
Sunucumuz içerisinde bir yasaklanma aldınız mı? : Hayır, almadım.
Sunucumuza haftalık ortalama kaç saat ayırabilirsin? : Biliyorsunuz, okullar kapandı kapanacak. Okullar kapanmadığı süreçte 8-10 saat araları, okullar olmadığı ve boş zamanlarımda, 17 - 24 saat.
Evet, şartları kendi düzenime göre uygun buldum.

Siz, istememiş siniz ama ben genede discord ismimi atmak istedim. Soofly#7803

Adınız : Bedirhan
Soyadınız : Kandil
Tecrübeleriniz : Daha önceden kendime özel vds makineleriyle bungeecord serverler kurmuşluğum var,ayrıca birçok swde yetkilide oldum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsun? : Çünkü oyuncularla ilgilenmeyi seviyom,destek elemanı gibi ticketlara yanıtmak vermek ilgilenmek çok zevkli.
Sunucumuz içerisinde bir yasaklanma aldınız mı? : Hayır daha önceden yasaklanmadım.
Sunucumuza haftalık ortalama kaç saat ayırabilirsin? : 13 saat
Evet, kabul ediyorum.

Son düzenleme:
Başvuru alımları cuma günü sonlanacaktır.

Adınız : Selçuk
Soyadınız : Cengiz
Tecrübeleriniz : 5 yaşımda minecraft'ta başladım o zamandan beri minecraft oynuyorum ve çok iyi build yapıyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsun? : Sizlere yardım etmek ve hep beraber yükselişe geçmek
Sunucumuz içerisinde bir yasaklanma aldınız mı? : Hayır
Sunucumuza haftalık ortalama kaç saat ayırabilirsin? : 32-38 Saat
Evet
Discord: Sectuber#6249

Adınız : Leyla
Soyadınız : Acar
Tecrübeleriniz : Daha önceden bir çok sunucu içerisinde yetkili olarak çalıştım + (OrderBilişim.com da minecraft sunucularına destek veriyorum.
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsun? : Sunucuda iyi işler başarabilirim :)
Sunucumuz içerisinde bir yasaklanma aldınız mı? :
Hayır daha önceden yasaklanmadım.
Sunucumuza haftalık ortalama kaç saat ayırabilirsin? : 12
Evet kabul ediyorum

Adınız : Burak
Soyadınız : Bayram
Tecrübeleriniz : Bir çok pvp serverı olsun hub serverı olsun sr.mod ve admınlık yaptım cogu youtuberın serverınde modluk yaptım ve kendıme aıt 5 adet de serverım oldu
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsun? : Bu işte iyi olduğumu düşünüyorum,ve tecrubelıyım yasımın da getırdıgı olgunlukla gayet guzel kararlar alabılecegımı dusunuyorum
Sunucumuz içerisinde bir yasaklanma aldınız mı? : Hayır Yasaklanmadım.
Sunucumuza haftalık ortalama kaç saat ayırabilirsin? : 17 saat
Yukarıda olan şartları kabul ediyormusun? : Kabul Ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl