Lydia Network | Gelişmiş Faction Sunucusu | Efsane Ol Çünkü Hepsi Aynı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xLeacy

Eymen
Elmaslar
45
Minecraft
EymenJohh

Discord:

Eymen#0001

banner.gif

GxGMRR.gif

2O3LIV.gif

2C8c2C.gif

CG37H5.gif

67b6Tf.gif

2C8c2C.gif

Jex97x.gif

1He1Wy.gif

WWJRVP.png

Son düzenleme:
bu sunucuda yaklaşık 2 aydır oynuyorum para yatırdım ve yatırılmaya değer bir sunucu bazı sunucular yatırıldıkdan sonra kapanır ama bu kapanmaz arkadaşlar ben size diyeyim bu sunucu efsane bir sunucu herkese tavsiye ederim yönetimi efsane kurucuları ilgisiz değil ilgili biridir tavsiyem Lydia Network

bu sunucuda yaklaşık 2 aydır oynuyorum para yatırdım ve yatırılmaya değer bir sunucu bazı sunucular yatırıldıkdan sonra kapanır ama bu kapanmaz arkadaşlar ben size diyeyim bu sunucu efsane bir sunucu herkese tavsiye ederim yönetimi efsane kurucuları ilgisiz değil ilgili biridir tavsiyem Lydia Network
Teşekkürler efendim :D

» Herkesi sunucumuza bekliyoruz. her gün düzenli eventler yapılmaktadır.

» Yetkili Kadromuz oldukça ilgili ve saygılıdır.

» Sizleri de sunucumuzda görmek isteriz.

» Sunucumuzda güzel etkinlikler yapılmakta ve ayrıca yakında çok güzel şeyler sunucuya eklenecek.

» Hiç Kuşkusuz Sanalın En iyi sunucusu olmak için çaba gösteriyoruz

» Sunucu İP Play.LydiaNW.Com

Sunucu gayet güzel ve kapanma riski 0 olan Ağustos 2018 den beri hizmet veren güzel ve dürüst yönetimli bir çekirdek sunucu. Diğer sunucular gibi para bulduklarında kapatmayan bir sunucu. Kısacası anlatılmaz yaşanır.

Sunucuyu Beğendim

- (Captan Emre)

Türkiye böyle kaliteli sunuculara pek alışık değil doğrusu :) Konu tasarımınız olsun, sunucunuzdaki eklentiler olsun herşeyiyle çok güzel bir sunucu yapmışsınız, başarılarınızın devamını dilerim.

- MuratCan Akın

Bu Server Dünyada gördüğüm en iyi serverlardan biri olabilir. Hypixel gibi premiumlu bi serverdan zevk alamazken böyle Premiumsuz bir Faction sunucusunda 10 lirayla vip alıp zevk alabiliyorsunuz. biraz kasılmadan sonra ormana atladığınızda artık server kralı gibi oluyorsunuz.

Konu tasarımı hoş ama çok fazla hareket var göz yoruyor. Maplae gelistirlmeli
Genel olarak güzel server

Gif kullanman cok hoş olmuş, geliştirilebilir bir sunucuya benziyor, maplarda iyiye benziyor.
Başarılar

Sunucuyu ziyaret ettim, gayet başarılı bir sunucu. Konu da hoş. Ellerinize sağlık.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl