Çözüldü lütfennnn yardımmm :( :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berkay159
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkay159

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Serverime Lobi Yapıyorum Ve İnterneten lobi pl felan indirdim fakat group managerde prefix oldugu halde böyle oluyor sorun nedir lütfen söyleyiniz
tag almıyor cıkmıyor fakat tagı ayarladım ?

g9Lp0O.png

WGraPm.png

Dostum bende essentialsdaki prefix den anlamıyorum ama tavsiye verebilirim. PermissionsEx kullan en iyisi.

O zaman sıkıntı essentialsdan

Sıkıntın Pluginlerin'in Kullandığın spigot/bukkit'e Uygun Olmamasından Veya Essentials'ının Bukkit/spigot'una Uygun Olmamasından Kaynaklanıyordur

Bu olay essentialschat ile alakalı değil yani evet orada ki chat essentials chat sayesinde oluyor ama hata onda değil :D
HATA Essentials protect dedir.
Sürümünü spigot 1.8 veya 1.8.8 yapar mısın ? Ya da essentials protect güncel değil ise günceller misin

Moderatör tarafından düzenlendi:
pluginleri deiğiştir başka bir plugin kullan bazı internetten indirdiğin plugin paketleri bozukta çıkabiliyor

Hocam plugin paketinde hiçkimsenin konuşmamasına göre ayarlanmış olduğu için olabilir.

bildiniz gibi bungeecord 1.8.x 1.9 oluyor fakat bene 1.8 indirdim halde bazı pluginler çalışmıyor atım bu sürüme uygun bir lobi plugini atarmısınz lütfen

bazı pluginler bungeecordla sürümleri aynı olması lazım bazıları çalışmayabilir

Sürümler Aynı Değilse Çalışmaz Kardeşim. Mesela 1.8 Server Kurdun Diyelim 1.9 Group Manager Kullanıyorsun Çalışmaz Yani

Sunucunuzda EssentialsChat eklentisi yoksa yükleyiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl