Lütfen yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reynmenft.Ben

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Abi aternostan bi sunucu aldım 5 dk da oyuncu olmassa kapatıyor vps istemiyorum sadece kendim çıyım kendim kapatayım oyunda bir kişi olmadığında 2 dakikada bir sunucu reload atsın sadece server 0 kişiyken 2 dakikada bir kendine reload atsın lütfen

Server 0 kişiyken 2 dakikada reload skriptle olmaz malesef.

Yapılamaz diye bir şey yok, bunu kullanabilirsin. Reload eklentilere ve sunucuya zarar verir, bu yüzden restart olarak ayarladım değiştirmek istersen son satırdaki restart kımını silip yerine reload yazabilirsin.
Kod:
on skript start:
    wait 2 minutes
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l30 SANİYE!"
    wait 10 seconds
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l20 SANİYE!"
    wait 10 seconds
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l10 SANİYE!"
    wait 5 second
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l5 SANİYE!"
    wait 1 second
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l4 SANİYE!"
    wait 1 second
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l3 SANİYE!"
    wait 1 second
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l2 SANİYE!"
    wait 1 second
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l1 SANİYE!"
    wait 1 second
    make console execute command "restart"

Veya
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
de kullanabilirsin.

Yapılamaz diye bir şey yok, bunu kullanabilirsin. Reload eklentilere ve sunucuya zarar verir, bu yüzden restart olarak ayarladım değiştirmek istersen son satırdaki restart kımını silip yerine reload yazabilirsin.
Kod:
on skript start:
    wait 2 minutes
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l30 SANİYE!"
    wait 10 seconds
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l20 SANİYE!"
    wait 10 seconds
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l10 SANİYE!"
    wait 5 second
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l5 SANİYE!"
    wait 1 second
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l4 SANİYE!"
    wait 1 second
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l3 SANİYE!"
    wait 1 second
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l2 SANİYE!"
    wait 1 second
    broadcast "&a&lAuto Restart &8» &b&lSUNUCUNUN YENİDEN BAŞLAMASINA &c&l1 SANİYE!"
    wait 1 second
    make console execute command "restart"

Veya
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
de kullanabilirsin.
sunucuyu sadece 0 kişiyken yeniliyor umarım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl