Çözüldü |Lütfen yardım edin|

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iTargetDS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iTargetDS

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
118
Minecraft
iTargetDS

Discord:

iTargetDS #6159

Merhaba!
Sunucumu açmıştım yeniden başlattım sonra 5 10 saniye sonra kapattım sonra baktım tüm pluginler silindi haritalarda silindi bu konu hakkında yardım edebilirmisiniz.

Leak Eklenti var mıydı?

Leak Eklenti: Ücretsiz, keylogger içeren eklenti. Adamlara "bidivi featherboard 4 gel al" diye kandırıp leak olmadığını bilen kurbanlar buna kanıyor. Tabii sonra sunucuları ele geçiriliyor.

Yani benim açımdan böyle bir şey. Pluginer'ın falan var mı? Veya kendin mi topluyorsun eklenti paketini?

Yani düşününce aklıma gelen tek şey leak var

bir durum daha var başkası ftp ile silmiş olabilir

PerWorldPlugins gibi bir eklenti mi kullanıyorsun?

evet
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Leak Eklenti: Ücretsiz, keylogger içeren eklenti. Adamlara "bidivi featherboard 4 gel al" diye kandırıp leak olmadığını bilen kurbanlar buna kanıyor. Tabii sonra sunucuları ele geçiriliyor.

Yani benim açımdan böyle bir şey. Pluginer'ın falan var mı? Veya kendin mi topluyorsun eklenti paketini?
hayır leak plugin yoktu kendim topladım plugin paketini tamamen bedava plugniler ile
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

perworrldplugins kullanıyordum

Bir açık oluşmuş olabilir. Her zaman mı oluyor?

Reload çekmişseniz olabilir veya eklentinin bir açığı olabilir.

Backup yedekleriniz varsa backup atabilir, yedeğiniz var ise onu kullanabilirsiniz. Batihost kullanıyorsanız otomatik olarak ayarladıysanız masaüstüne yedek alır. Nitrado kullanıyorsanız geri döndürme seçeneği var. Rabisu veya diğer hostingler hakkında bilgim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl