Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüLütfen yaaa Advanced İtem Effeck Bozulma Sorunu
Dostum ikisininde güncel sürümünü indirirsen bi sorun çıkmaz diye umuyorum çünki genellikle sürümler çakışıyor olabilir.
Son sürüm jarlarini indirip sizinkilerle değiştirirseniz bi sorun çıkmaz.
ben bu sorunu aylardır araştırıyorum ama buldum sonunda çok karışık bir şey önce iconomy i sildim arkadaşımın swsinde kafaları yaptım cheste koydum o mapi sunucuma attım ve aldım chestden kafaları dağa sonra markete eklicem itemlerin iteminfolara baktım sonra chestshop son sürüm indirdim 1.13 version için onda /iteminfo çalışmıyor o eskiden alıp not defterine kaydetmiştim sonrada marketi yaptım marketin geri kalaninida SanalMarket le yaptım ama hala kesin bir çözüm yok
Bizim Türkçe market sistemimizi yapamayınca sanal markete geçen bir sürü sunucu görmüştüm ya :D Hatta şey, ne tabelası ne geri kafalısınız falan diyorlardı. Ben advanced item effectsin artık eskidiğini düşünüyorum.